Neler Yeni

ASUS TUF A15 (2023) Cyberpunk 2077'de 95 derece olması normal mi?

Spikexz

80+
Reaksiyon skoru
1
İşlemci: Ryzen 7 7735HS.
Ekran kartı: RTX 4050 140W.
RAM: 16 GB.
Windows 11 Pro.

Herkese iyi sosyallar laptopum yazın gelmesiyle beraber ısınmaya başladı. Yukarıda sistemimi belirttim, ve linkte paylaşacağım videolarda sıcaklık değerleri normal midir? Ryzen 7 7735HS'nin maximum çalışma sıcaklığı 95 derece.

Video:
bu linkteki video 1 Haziran'da çekilmiştir.
Video 2:
bu da 24 Mart'da çektiğim video ve sıcaklıklar bayağı yüksek geldi.

Not: Armoury Crate yerine G-helper kullanıyorum ve videolar işlemci Turbo Boost açık çekilmiştir. 2. videoda RTX açıktır.

İlk olarak evet laptoplarda yazın 100 e nadar görmek normal sayılır ama bu sıcaklığın fazla olduğunu değiştirmiyor alalı veyahut rn son bakım yapalı be kadar oluyor uzun bi süre olduysa bakım yapabilirsiniz veya yaptırabilir

İlk olarak evet laptoplarda yazın 100 e nadar görmek normal sayılır ama bu sıcaklığın fazla olduğunu değiştirmiyor alalı veyahut rn son bakım yapalı be kadar oluyor uzun bi süre olduysa bakım yapabilirsiniz veya yaptırabilir
Kasım 2023 de aldım şuana dek bakım yaptırmadım. Stand kullanıyorum temiz kullanıyorum, bide ama hafif tozlanma var fanda. Mart da çektiğim 2. videoda armoury crate kullanıyordum acaba onla da ilgili olabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,660
Üyeler
173,229
Son üye
enesk123
Geri