bariskarali
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,892
Güncel
Kodu farklı ama aynı özellikli laptop.
Bu videoyu izledim hacım teşekkürler ama yinede. Benim amacım kullanıcı yorumu. Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı acaba onu merak ediyorum.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kodu farklı ama aynı özellikli laptop.
Peki hocam anladım bu videodaki laptop fiyatı iyiyken ben dahil bir çok insan tarafından tavsiye ediliyordu tuf serisinin soğutma konusunda pek iyi olduğunu söyleyemem fakat içinde çok yüksek donanım yok zaten. Bence güzel bir seçenek. Özellikle bu cihazın bir oyuncu laptopuna göre iyi batarya süresi verdiğini duymuştum ama tam emindeğilim. Diğer arkadaşlar daha iyi bilirler yüksek ihtimalle.Bu videoyu izledim hacım teşekkürler ama yinede. Benim amacım kullanıcı yorumu. Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı acaba onu merak ediyorum.
Ruşen işlemci oluşu kafamı karıştırıyor belki intele göre bir tık fazla ısınabilirPeki hocam anladım bu videodaki laptop fiyatı iyiyken ben dahil bir çok insan tarafından tavsiye ediliyordu tuf serisinin soğutma konusunda pek iyi olduğunu söyleyemem fakat içinde çok yüksek donanım yok zaten. Bence güzel bir seçenek. Özellikle bu cihazın bir oyuncu laptopuna göre iyi batarya süresi verdiğini duymuştum ama tam emindeğilim. Diğer arkadaşlar daha iyi bilirler yüksek ihtimalle.