Yardım ASUS TUF A15 ALINIR MI?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,892
Arkadaşlar kullanan var mı? Isınma problemi vs oluyor mu? Bunun ramı 16 gb ta yükseltilmiş modelini alacağım. Genelde cs go falan oynuyorum. Arada da hikayeyi oyunlar.

Ekler

• IMG_1968.jpeg
    IMG_1968.jpeg
    430 KB · Hit: 52
Güncel

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kodu farklı ama aynı özellikli laptop.
Bu videoyu izledim hacım teşekkürler ama yinede. Benim amacım kullanıcı yorumu. Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı acaba onu merak ediyorum.

Bu videoyu izledim hacım teşekkürler ama yinede. Benim amacım kullanıcı yorumu. Uzun kullanımda herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı acaba onu merak ediyorum.
Peki hocam anladım bu videodaki laptop fiyatı iyiyken ben dahil bir çok insan tarafından tavsiye ediliyordu tuf serisinin soğutma konusunda pek iyi olduğunu söyleyemem fakat içinde çok yüksek donanım yok zaten. Bence güzel bir seçenek. Özellikle bu cihazın bir oyuncu laptopuna göre iyi batarya süresi verdiğini duymuştum ama tam emindeğilim. Diğer arkadaşlar daha iyi bilirler yüksek ihtimalle.

Peki hocam anladım bu videodaki laptop fiyatı iyiyken ben dahil bir çok insan tarafından tavsiye ediliyordu tuf serisinin soğutma konusunda pek iyi olduğunu söyleyemem fakat içinde çok yüksek donanım yok zaten. Bence güzel bir seçenek. Özellikle bu cihazın bir oyuncu laptopuna göre iyi batarya süresi verdiğini duymuştum ama tam emindeğilim. Diğer arkadaşlar daha iyi bilirler yüksek ihtimalle.
Ruşen işlemci oluşu kafamı karıştırıyor belki intele göre bir tık fazla ısınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,066
Üyeler
187,143
Son üye
zt_12tr
Geri