evet demin baktım gerçekten anlamadım niye bu kadar arttığınıEvet ama o fiyata asla. Temmuz ayında 4050lisi 28-30k 4060lısı 33kya satıldı.
Ara sıra asus tuflar için özel indirim oluyor. Eğer a15 alacaksanız beklemenizi öneririm. Bu fiyatların daha da yukarısına çıkmasına imkan yok.evet demin baktım gerçekten anlamadım niye bu kadar arttığını
asus tufa karar kılarsam bekleyeceğimAra sıra asus tuflar için özel indirim oluyor. Eğer a15 alacaksanız beklemenizi öneririm. Bu fiyatların daha da yukarısına çıkmasına imkan yok.
nedenalınmaz asustan uzak dur
anladım teşekkürlerhocam bende var üniversite için almıştım 1 yıldır kullanıyorum memnunum gayet. menteşesinde bir problem olmuştu garantiye yolladım düzeldi.bir de 8 gb almıştım takviye ettim onu da ama fiyatı artmış baya
desteği rezalet ısınıyor kronik güç tuşu problemi varasus tufa karar kılarsam bekleyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anladım teşekkürler
siz ne önerirsiniz bu fiyat bandında. neyue baksam sıkıntılı Victuslarda hall sensörü loqlarda anakart yakma tuflarda ısınma diyosunuzdesteği rezalet ısınıyor kronik güç tuşu problemi var
victuslarda s1 ve r1 de yoktu o sorunsiz ne önerirsiniz bu fiyat bandında. neyue baksam sıkıntılı Victuslarda hall sensörü loqlarda anakart yakma tuflarda ısınma diyosunuz
hocam r1 ve s1 lerde de görülüyormuş okudum pek çok yerdevictuslarda s1 ve r1 de yoktu o sorun