fiyatı bütçeme en yakın monitör bu. aşırı profesyonel bişi istemiyorum max bütçe de bu zaten. arada ps5 oynamak için alınır mı ?
maddiyat müsait değil hocam. bunu da zorlama alıcam. işimi görsün şimdilik yeter.Hocam az daha çıkabilirsen şu daha iyi olur
FAZEON X27F167H 27" 165Hz 0.5ms SS IPS FHD GAMING MONITOR (3 YIL SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları
maddiyat müsait değil hocam. bunu da zorlama alıcam. işimi görsün şimdilik yeter.
bu fiyata ya da daha altına başka alternatif var mı önerebileceğin ? sadece ps5 de kullanacağım için çok önemsemiyorum. bunu almasam ikinci el bişi alıcam bu fiyat bandında. normalde laptop kullanıyorum zaten bu monitörü binde bir açarım.2 defa iade ettiğim marka maalesef 2 defa ölü piksel çıkmıştı yenisi ile değiştirin dedim o da ölü pikselli geldi en sonunda iade ettim dahada bulaşmadım .
Hocam aldınızmıbu fiyata ya da daha altına başka alternatif var mı önerebileceğin ? sadece ps5 de kullanacağım için çok önemsemiyorum. bunu almasam ikinci el bişi alıcam bu fiyat bandında. normalde laptop kullanıyorum zaten bu monitörü binde bir açarım.
aldım aga. dün geldi foruma giremediğim için görmedim mesajını. çok anlamam öyle monitörden ama kozmetik açıdan güzel ezik çizik yok ölü piksel de baktım baktım bulamadım ayarlarını kurcaladım ama ne ne işe yarar bilmiyorum. 165hz den 100 e düşünce biraz fark ediliyor ama alıştım sayılır. beni tek memnun etmeyen kısmı dahili hoparlörü olmaması. ikinci ekranken problem değil ama ps5 e bağlarsam sadece kulaklıkla oynayabilirim :/ ekmek köfte hesabına geldi işte 1799 tlHocam aldınızmı
2799*aldım aga. dün geldi foruma giremediğim için görmedim mesajını. çok anlamam öyle monitörden ama kozmetik açıdan güzel ezik çizik yok ölü piksel de baktım baktım bulamadım ayarlarını kurcaladım ama ne ne işe yarar bilmiyorum. 165hz den 100 e düşünce biraz fark ediliyor ama alıştım sayılır. beni tek memnun etmeyen kısmı dahili hoparlörü olmaması. ikinci ekranken problem değil ama ps5 e bağlarsam sadece kulaklıkla oynayabilirim :/ ekmek köfte hesabına geldi işte 1799 tl
Sağolun hocam teşekkür ederim yan ekran olarak kullanıcamaldım aga. dün geldi foruma giremediğim için görmedim mesajını. çok anlamam öyle monitörden ama kozmetik açıdan güzel ezik çizik yok ölü piksel de baktım baktım bulamadım ayarlarını kurcaladım ama ne ne işe yarar bilmiyorum. 165hz den 100 e düşünce biraz fark ediliyor ama alıştım sayılır. beni tek memnun etmeyen kısmı dahili hoparlörü olmaması. ikinci ekranken problem değil ama ps5 e bağlarsam sadece kulaklıkla oynayabilirim :/ ekmek köfte hesabına geldi işte 1799 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2799*