Lympha
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 619
- İsim
- Mert Aksu
ekranından tutun soğutmasına kadar arızalı bir ürün. monster kendisi yapmıyor yurtdışından parça alıp toplayıp monster adından satıyor. üstelik garanti süresince sayısızca arıza çıkarıyor. garanti bitince de ilk arızada çöp oluyor. monster almayın, aldırmayın.Dostum dün sipariş vermiştim internetteki yorumları dünden beri okuyorum gece baya canım sıkıldı şimdi hemen iptalini sağladım neden böyle düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
markayı kötülemek gibi bir durum yok ama şuanki ve bundan önceki ürünleri gerçekten sorunlu olduğu için alınmaması gerektiğini düşünüyorum. uzun kullanımda sorun yaşayacağına adım kadar eminim.ekranından tutun soğutmasına kadar arızalı bir ürün. monster kendisi yapmıyor yurtdışından parça alıp toplayıp monster adından satıyor. üstelik garanti süresince sayısızca arıza çıkarıyor. garanti bitince de ilk arızada çöp oluyor. monster almayın, aldırmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 yıl önce bir video görmüştüm. Monster almayın pişman olursun dediler, en güzel pişmanlığım cart curt adında bir video. 4 ay önce tekrar denk geldim aynı videoya fakat video başlığı (Pişman Oldum) diye değiştirilmişti.