Yardım Asus Tuf A15 hala alınır mı?

Asus ve Acer aynı servis bakıyor. Acer v15 19k ya aldım. 1 ay sonra bozuldu, servise verdim. Evet yapıldı ama 20 iş günü beklettikten sonra. Arıyoruz yurtdışından bugün sipariş verdik bekliyoruz. 1 gün sonra onarilip kargoya verilmiş. Aradığım günde 19. İş günü 😅 Biraz alavere var
Evet aynı firma bakıyor, Segment Bilgisayar. Son derece kötü bir servistir. Acer'e ekstra kötü davranır. Asuslara yine bir nebze daha iyi davranır. Yukarıda belirtiğim gibi geçen sene çantam düşünce sağ menteşem kırıldı. Sağ menteşe kırılınca servis ile konuştum. Garanti kapsamında olmadığını söylediler tahmin edildiği gibi. Servisten bir fiyat istedim, o zaman bana 1500 TL dediler. 500 TL sadece tek bir menteşe ve geriye kalan 1000 TL işçilik. Ben de dedim ki o zaman bana sadece menteşeyi verin, onu da kabul etmediler. Ben de servise yaptırmadım. Dışarıda şu an bile 800-1000 liraya çift halinde menteşe satılıyor. O sebeple çok da iyi bir teknik servis değil. Game Garaj o konuda bin basar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam Asus ekosistem kurmuştur, Gamegaraj'ın ekosistem konusunda Casper'dan Monster'dan bile geri olduğunu düşünüyorum ben. Asus alır, aynı zamanda ülkede her alışverişinde, sıradan bir ayakkabı alışverişinde bile ürünün fiyat performansı yerine marka takıntısından dolayı segment olarak düşük ürünü sırf iyi marka diye tercih edenler var bunu da düşünmek şart.
Ekosistem olayına bir lafım yok, Asus kurduysa Asus alması daha mantıklı elbette. Ama şu anki durumunu bilmemekle beraber eskiden MSI yazılımları Game Garaj cihazları tanıyordu. Hatta ben 2021'de Fenix'i aldığımda MSI uygulamasında seri numarasını girerek cihazı kaydetmiştim. Artık oluyordur olmuyordur bilgim yok. Dediğinize katılıyorum. Sırf Apple diye gidip SE alanlar var rakiplerinin iki üç katı fiyatına. Kullandığım ürünlerin çoğu o sebepler sağdan soldan toplamadır. İyi mal markayı geçer. Ha çok paran vardır düşünme ekosistem kur.

Kendiniz söylemişsiniz kendiniz yanıtlamışsınız 3000 serisi başarılı değilse ondan duymamış olabilirim. Discord'da önermişsinizdir benim onu görmem mümkün değil, dediğim gibi ben toplama tarzı sistemlerini duydum laptopunu öneren görmedim 2023 olsun veya öncesi için geçerli bu. Ama siz bu forumda profilinizde yazana göre benden daha eski bir üyesiniz, burada önermişseniz buraya bakmadığım için görememiş olabilirim kesinde konuşmuşum orada ama bu foruma bakmadım tabii. Haklılık payınız var demek istiyorum özetlen.
Yok hocam buradan bahsetmiyorum, burası çok kullandığım bir yer değil. PcHocası, Technopat gibi forumlarda Fenix modeli önerildi. Şahsen ben de oradan görüp radarıma aldım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Ama şu anki durumunu bilmemekle beraber eskiden MSI yazılımları Game Garaj cihazları tanıyordu. Hatta ben 2021'de Fenix'i aldığımda MSI uygulamasında seri numarasını girerek cihazı kaydetmiştim. Artık oluyordur olmuyordur bilgim yok.
Artık tanımıyordur muhtemelen sırf MSI bios yüklemek için servisle garanti konusunu konuşanlar vardı. Servis 3. parti yazılımlara karşı biosu bile değiştirmeye izin vermemiş. Ama MSI yazılımının tanıması güzel bir olay. Yine de bir marka kendi içinde gelişmeli MSI övmekten başka bir şey değil senin yaptığın aslen. MSI'da giriş seviyesinde gördüğüm en leş marka Casper'dan bile kötü. MSI Thin serisi ve Cyborg'u kast ediyorum buralarda.

Bir ara MSI Thin önermemekte bir hal oldu forum bunun da sebebi MSI'nın kalite algısı. Kötü cihazları iyi fiyata veriyor MSI logosuna sürekli indirim konuları ve soru konuları açıldı alınır mı ? Diye. Thin'den kurtulduk Cyborg ve türevleri geldi. Forumlarda önerilmiyor ama Casper'ın sıkıntılı tutumu gibi o modeller hayatını sürdürmeye devam etti yani. Alanda vardır, Technopat'ın moderatörlerinden biri MSI Thin almış GF63 sen düşün durumun vahimliğini.

Yok hocam buradan bahsetmiyorum, burası çok kullandığım bir yer değil. PcHocası, Technopat gibi forumlarda Fenix modeli önerildi. Şahsen ben de oradan görüp radarıma aldım.
Technopat'ta hesabımı dondurdum o kadar eski bir hesabım var yani 2019 2018 gibi üye olmuş olmam lazım. Gamegaraj'ı bile az duydum o forumda o da toplama sistemlerini biliyorum oradan bırak Fenix'i. Fenix'i senden ilk defa duyuyorum ve aşırı aktif kullandım Technopat'ı zamanında. Pc hocası forumunda da üyeyim ama aktif değil o forum pek bence.

Son düzenleme:
Game Garaj en kaliteli markalardan biridir. Monster çöpü ile kıyaslanmaz. Kalite malzeme kullanır. Teknik destek konusunda hiç sıkıntısınız olmasın ki zaten teknik desteğe bile gerek kalmıyor :D 2021 yılında Game Garaj Fenix almıştım. O zaman dediler yok yeni marka yok sıkıntı çıkartır yok başın ağrır vs. hiç dinlemedim güvendim aldım. Şu an cihaz ablamda, yani aktif olarak kullanılıyor. Allah'a şükür bir sıkıntı çıkarmadı bana. Bir kere bile mavi ekran yemedim. TUF ile düzenli olarak mavi ekran yiyoruz. Laptopun üstüne yurtta kalırken sert bavullardan düştü bana mısın demedi. TUF ise tam tersi. Çantamın içinde çantam kopunca yere düştü, sağ menteşe dağıldı hemen. Bu arada TUF yine bu klasmanda bulunan malzeme kalitesi en dayanıklı cihaz. Victus falan direkt kağıt gibi zaten. O sebeple sadece içindeki parçalara değil her zaman kasa kalitesine de bakın. Mesela şu an eğer bütçe arttırma şansınız varsa Game Garaj R9 serisinden bir cihaz alabilirsiniz. Cihaz zaten anakart vs. olarak MSI üretimi. Ve içinde mobilde en güçlü işlemcilerden biri var. Kasası da metal.

Daha uzun götürsün diye hayatınızın hatasını yapmışsınız. Game Garaj alsaydınız arkanıza bile bakmazdınız :D
Hocam bu gamegarajın yeni piyasaya süreceği ön sipariş verilen x7t 5060 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı 55k ya çok kararsız kaldım game garaja güvenemiyorum .

Hocam bu gamegarajın yeni piyasaya süreceği ön sipariş verilen x7t 5060 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı 55k ya çok kararsız kaldım game garaja güvenemiyorum .
Hocam bi arkadaşım R9T 5050 modelinin siparişini vermişti. Bu çıktıktan sonra iptal edip X7T 5060 modelinin siparişini verdi. Şu an YouTube'da CihazTV adlı kanalın yaptığı 5050 versiyonunun incelemesi var. Dediğine göre malzeme kalitesi iyi ki zaten ben de önceden sert plastik kasaya sahip Game Garaj kullandım. Sıcaklık değerleri ise resmen dudak uçuklatıyor, ben bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. İsterseniz diğer incelemelerin gelmesini bekleyebilirsiniz.

Hocam bi arkadaşım R9T 5050 modelinin siparişini vermişti. Bu çıktıktan sonra iptal edip X7T 5060 modelinin siparişini verdi. Şu an YouTube'da CihazTV adlı kanalın yaptığı 5050 versiyonunun incelemesi var. Dediğine göre malzeme kalitesi iyi ki zaten ben de önceden sert plastik kasaya sahip Game Garaj kullandım. Sıcaklık değerleri ise resmen dudak uçuklatıyor, ben bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. İsterseniz diğer incelemelerin gelmesini bekleyebilirsiniz.
Hocam hayırlı akşamlar çok fazla yerden araştırdım şikayetvardan tutun tüm forum konularını okudum markayla alakalı tüm videoları izleyip tüm yorumlarını okudum hatta hepsiburada gibi sitelerden satın alanların dahi yorumlarını okuyup x7t 5060 cihazı önsiparişle satın aldım sende yardımcı oldun o yüzden teşekkür ederim hocam umarım gözümü kara çıkarmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,113
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri