Neler Yeni

Öneri Asus TUF A15 Nasıldır ?

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
alperen taha demir
Ekran olarak LOQ nit olarak daha yüksek güç olarak TUF. Batarya olarak 1 saat dayanmıyor diyenler var LOQ serisinde.
Arada oyun oynarım ama benim daha çok kullanımım internet üzeri olur google vs bu şekilde tahmini kaç saat götürür var mı fikriniz
Eğer güçlü bi oyuj falan oynuyosan ful ayarlarda 1 saat gidiyo gitmiyo arası doğru

Hocam dediğim gibi internetten incelemesi var https://www.google.com.tr/url?sa=t&...o7QBegQIDhAF&usg=AOvVaw0HcZhQ83GSPiKkAG3HVGLk adam bölümlere ayırmış baya güzel pil saati hakkında detaykı bilgi beriyo
Benim deneyümlediğim normal kullanımda 60 hz e çekince min 3 4 saat gidiyo incelemede bahsediyo kaç saat gittiğinden de

xRoxai

80+
Asus Tuf A15 Kullanıcısıyım alan arkadaşlara tavsiyem Asus’un kendi yazılımı yerine Ghelper kullanmanız render dışında neredeyse bütün oyunlarda 30-35w yeterli oluyor asusun kendi yazılımını kullanınca garip bir şekilde laptop ghelpere göre daha sıcak çalışıyor boşta ghelperle aldığım boşta sıcaklık 45-50 derece RPM 0 ben laptopun malzeme kalitesini beğendim sormak istediğiniz bir soru olursa A15 hakkında seve seve yardımcı olurum alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Asus Tuf A15 Kullanıcısıyım alan arkadaşlara tavsiyem Asus’un kendi yazılımı yerine Ghelper kullanmanız render dışında neredeyse bütün oyunlarda 30-35w yeterli oluyor asusun kendi yazılımını kullanınca garip bir şekilde laptop ghelpere göre daha sıcak çalışıyor boşta ghelperle aldığım boşta sıcaklık 45-50 derece RPM 0 ben laptopun malzeme kalitesini beğendim sormak istediğiniz bir soru olursa A15 hakkında seve seve yardımcı olurum alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
Laptopda hiç arıza yaşadın mı? Yaşadiysan servis süreci nasıldı? Sadece internette gezinme, film izleme gibi aktivitelerde şarjı kaç saat götürüyor? Oyun oynarken muhakkak ısınacaktır ısınmayan laptop yok zaten. Bu ısınma klavye üzerinde hissedilen bir derecede mi? Sesi nasıl? Ev ortamında rahatça duyulabilecek bir kalitede mi? SD kart girişi var mı? Benim almak istediğim Ryzen işlemcili, intele göre daha serin çalıştığı söyleniyor. TDP değerlerine baktığımda minimum 35W Max 55W çalışıyor sizde durum nedir? Fan sesi ne durumda. Ben laptopu alıp kafeye gider takılırım yanımdakileri rahatsız etmek istemem. Bir de bu fanlar oyun,render gibi işlerin dışında devreye giriyor mu? Sizdeki bilgisayarın özellikleri nedir?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Victus'u incelediğine sevindim çünkü maalesef yazıda anlatsak da çoğu kişi inanmıyor. Gözle görmek en iyisi. Cidden berbat bir malzeme kalitesi var rakiplerine göre, adi bir plastik. Monster bile daha iyidir. Bu kadar para verip %45 NTSC ekran almak da cabası. Donanımı ve soğutma performansı bir tık daha iyi diye bu sefilliğe katlanmak akıl kârı değil, neticede sürekli taşıyacağım bu cihazı.

Konuya gelecek olursak: Keşke hızlı olsaydın, günlerdir bakıyorsun. Ürün zam yedi bu süreçte, 28K idi. Yine de RTX 4050'ler arasında en mantıklısı sanırsam TUF A15. 3 taksitle alacaksan:

6 taksitle alacaksan:

xRoxai

80+
Laptopda hiç arıza yaşadın mı? Yaşadiysan servis süreci nasıldı? Sadece internette gezinme, film izleme gibi aktivitelerde şarjı kaç saat götürüyor? Oyun oynarken muhakkak ısınacaktır ısınmayan laptop yok zaten. Bu ısınma klavye üzerinde hissedilen bir derecede mi? Sesi nasıl? Ev ortamında rahatça duyulabilecek bir kalitede mi? SD kart girişi var mı? Benim almak istediğim Ryzen işlemcili, intele göre daha serin çalıştığı söyleniyor. TDP değerlerine baktığımda minimum 35W Max 55W çalışıyor sizde durum nedir? Fan sesi ne durumda. Ben laptopu alıp kafeye gider takılırım yanımdakileri rahatsız etmek istemem. Bir de bu fanlar oyun,render gibi işlerin dışında devreye giriyor mu? Sizdeki bilgisayarın özellikleri nedir?
Laptopta bir arıza yaşamadım normal kullanımda şarjı 6 saatle - 8 saat arası gidiyor tabi bu ekran parlaklığına felanda bakıyor ısınma konusuna gelirsek işlemciyi genelde 30-35wda çalıştırıyorum ve max gördüğüm sıcaklık 75 dereceydi ses kalitesi iyi gürültülü ortamda denemedim klavye üzerinde bir sıcaklık hissetmedim kasası çok sağlam duruyor laptopun ekranın arkası zaten metal yüzey şuanda işteyim eve geçince detaylı bir şekilde bilgi veririm ayrıca evet Intel i5 12500hdan amd işlemciye geçince bir rahatlama geldi sıcaklık konusunda onun dışında fan sesi Monster kadar veya gigabyte gibi çıkmıyor hatta ben abartı bir fan sesi duymadım cihazdan şarjdan çıkarıp normal kullanımda 45-50 derece arasında 0 rpmde çalışıyor laptop öyle söyleyeyim.

Ömer0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Ömer
Laptopta bir arıza yaşamadım normal kullanımda şarjı 6 saatle - 8 saat arası gidiyor tabi bu ekran parlaklığına felanda bakıyor ısınma konusuna gelirsek işlemciyi genelde 30-35wda çalıştırıyorum ve max gördüğüm sıcaklık 75 dereceydi ses kalitesi iyi gürültülü ortamda denemedim klavye üzerinde bir sıcaklık hissetmedim kasası çok sağlam duruyor laptopun ekranın arkası zaten metal yüzey şuanda işteyim eve geçince detaylı bir şekilde bilgi veririm ayrıca evet Intel i5 12500hdan amd işlemciye geçince bir rahatlama geldi sıcaklık konusunda onun dışında fan sesi Monster kadar veya gigabyte gibi çıkmıyor hatta ben abartı bir fan sesi duymadım cihazdan şarjdan çıkarıp normal kullanımda 45-50 derece arasında 0 rpmde çalışıyor laptop öyle söyleyeyim.
ekran kalitesi nasıl hocam ve ışık sızması var mı

xRoxai

80+
Sıcaklık konusunu merak edenler için boştaki sıcaklık değerlerim.
1727371397215.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kalitesi nasıl hocam ve ışık sızması var mı
ekran kalitesini beğendim ışık sızmasına rastlamadım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Victus'u incelediğine sevindim çünkü maalesef yazıda anlatsak da çoğu kişi inanmıyor. Gözle görmek en iyisi. Cidden berbat bir malzeme kalitesi var rakiplerine göre, adi bir plastik. Monster bile daha iyidir. Bu kadar para verip %45 NTSC ekran almak da cabası. Donanımı bir tık iyi diye bu sefilliğe katlanmak akıl kârı değil, neticede sürekli taşıyacağım bu cihazı.

Konuya gelecek olursak: Keşke hızlı olsaydın, günlerdir bakıyorsun. Ürün zam yedi bu süreçte, 28K idi. Yine de RTX 4050'ler arasında en mantıklısı sanırsam TUF A15. 3 taksitle alacaksan:

6 taksitle alacaksan:
Victus'u incelediğine sevindim çünkü maalesef yazıda anlatsak da çoğu kişi inanmıyor. Gözle görmek en iyisi. Cidden berbat bir malzeme kalitesi var rakiplerine göre, adi bir plastik. Monster bile daha iyidir. Bu kadar para verip %45 NTSC ekran almak da cabası. Donanımı bir tık iyi diye bu sefilliğe katlanmak akıl kârı değil, neticede sürekli taşıyacağım bu cihazı.

6 taksitle alacaksan:
Evet gerçekten oyuncak bi laptop kullanıyormuş hissine kapıldım. Ekranın da sürekli sallanması cabası. Klavyeden yazı yazıyorum ekran titriyor menteşeler bile dandik. Para kolay kazanılmıyor güçlü donanım alacaz diye 3. Sınıf plastik almaya gerek yok. Hızlı olma şansım yok kardeşim şöyle diyeyim ben ay başını mecbur beklemek zorundayım kart ekstrem kesilmeden alamıyorum. Sanırım amazondaki ürünü alacağım bütçemin altında olduğu için çok da koymaz o kadar zam. Umarım ay başına kadar çok zam gelmez. Güzel bir bilgisayar olduğunu düşünüyorum. Ha bir de SSD önermiştin trancentdi galiba markası onu alacağım bir de ek 8 ram almam gerek onu hangisini alayım bilemedim benim ram bilgim DDR3ten sonra yok.

O zaman bunlar güzel şeyler hocam memnun gibisin makineden teşekkür ederim bilgi için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Aydın
Hocam 3050 olana bütçem yetiyor alınır mı sizce

Top Bottom