Bütçem 40k altı diyebilirim bu bütçeye Asus Tuf a15 buldum daha iyisi var mıdır?

DenizAgrl

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
40000
Bahsettiğim sistem bu birde düşündüğüm bir düşüğü bu modeli var hangisinde daha rahat olurum hız ısınma oyun performansı vb. gibi konularda eğer bu bütçeye daha iyi f/p ürünü var ise önerileriniz açığım

Mümkünse 40 bin TL'nin altında öneri olursa sevinirim

internette araştırırken birden çok kez kötülendiğini görmüştüm o yüzden emin olamadım çevrenizde kullanıp memnun olan var mı uzun vadede
bir de güç kaynağı kaç watt göremedim
Güç kaynağı 240W. Ekran Kartı 120W.
4 Hücreli ( Galiba Eski Serisi ) Pile Sahip. 7 Küsür Saat Kullanım Sağlıyor. Apple Gibi Sade ve Hoş Bir Tasarıma Sahip Ürün. RGB Işıklandırması yok fakat Beyaz Işıklandırması Mevcut. Kamerasında Kötü Durumlara Karşı Engelleyici Bir Kapak Bulunuyor. Ürünün Şimdiye kadar gördüğüm tek sorunu, Ekranı Çok Hafif Sanırım sallanıyor. Bu sallantı ilk açtığınızda falan oluyor. Birde ekranın konumunu ayarlarken.

4 Hücreli ( Galiba Eski Serisi ) Pile Sahip. 7 Küsür Saat Kullanım Sağlıyor. Apple Gibi Sade ve Hoş Bir Tasarıma Sahip Ürün. RGB Işıklandırması yok fakat Beyaz Işıklandırması Mevcut. Kamerasında Kötü Durumlara Karşı Engelleyici Bir Kapak Bulunuyor. Ürünün Şimdiye kadar gördüğüm tek sorunu, Ekranı Çok Hafif Sanırım sallanıyor. Bu sallantı ilk açtığınızda falan oluyor. Birde ekranın konumunu ayarlarken.
teşekkür ederim gözden geçiricem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer bilginiz varsa yazılım programlarında nasıldır kullanılır mı çok ısınma yapar mı sorun çıkarır mı yazarsanız sevinirim üniversitede yazılım bilgisayar mühendisliği vb. düşündüğüm için yardımı dokunur mu diye merak ettim

teşekkür ederim gözden geçiricem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer bilginiz varsa yazılım programlarında nasıldır kullanılır mı çok ısınma yapar mı sorun çıkarır mı yazarsanız sevinirim üniversitede yazılım bilgisayar mühendisliği vb. düşündüğüm için yardımı dokunur mu diye merak ettim
Yazılım için 4060 fazla bile. İşin sonunda kod yazıyorsun, not defterine yazar gibi. Fazla cpu, gpu ve ram harcamıyor. Fakat 3060'lar bile 25 - 30k aralığındayken bunu almanız daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri