tuf un soğutması iyi değil yanlış bilgi vermeyin loq un ki tuftan daha iyiTuf'un batarya ve soğutma daha iyi ancak Loq'un CPU ve GPU daha iyi. O yüzden attığınız cihazlardan Loq daha iyi
TUF cayır cayır yanıyor ne iyisi. LOQ un soğutması tuf u yerle bir eder.Tuf'un batarya ve soğutma daha iyi ancak Loq'un CPU ve GPU daha iyi. O yüzden attığınız cihazlardan Loq daha iyi
Hocam tuf hepsiburada kampanyası ile 28800 tl ye gelir alınır mı??Lenovo alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TUF cayır cayır yanıyor ne iyisi. LOQ un soğutması tuf u yerle bir eder.
Battery drain konusu nasıl hocam ve batarya performansı 3-4 saat çıkarırmı?LOQ kullanan biri olarak pişman değilim öneririm.
3-4 saate zorlayabiliyorum fakat ben AMD model kullanıyorum İntel işlemciler biraz kötü kalıyor. Battery draining çok daha fazla oluyor İntel modellerinde ve batarya ömürüde azalıyor.Battery drain konusu nasıl hocam ve batarya performansı 3-4 saat çıkarırmı?
Rtx 4050 modelimi var sizde?3-4 saate zorlayabiliyorum fakat ben AMD model kullanıyorum İntel işlemciler biraz kötü kalıyor. Battery draining çok daha fazla oluyor İntel modellerinde ve batarya ömürüde azalıyor.
Evet battery draining oluyor fakat ağır kullanımda çünkü 8845HS 54w tüketiyor maksimum. 12450HX ise 157w kullanıyor maksimum battery draining çok daha fazla olacak sizin attığınız modelde. Şarj olarak biraz daha kötü performans verecektir.Rtx 4050 modelimi var sizde?
tuf un soğutması iyi değil yanlış bilgi vermeyin loq un ki tuftan daha iyi
4 senede toplam 3 farklı Tuf laptop kullanmış biri olarak yorum yaptım. İnternetten kronik sorunlu, 100 dereceleri geçip thermal throttling'in dibine vuran 2020 A15 kasanın yorumlarını okuyup tüm Tuf serilerini kötülemekten bi vazgeçemediniz gitti. 2021 F15'lerde bayağı bir toparlandı. Sonraki yılların A15 ve F15'leri kusursuz.Lenovo alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
TUF cayır cayır yanıyor ne iyisi. LOQ un soğutması tuf u yerle bir eder.
2023 model TUF A15 testlerini inceleyipte yorumluyorum.4 senede toplam 3 farklı Tuf laptop kullanmış biri olarak yorum yaptım. İnternetten 2020 A15 kasanın yorumlarını okuyup tüm Tuf serilerini kötülemekten bi vazgeçemediniz gitti.