Neler Yeni

Öneri Asus Tuf A620M-Plus wifi almayı düşünüyorum öneriniz nedir?

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
VeV
Bütçe
3500
Selamlar malumunuz imza da gördüğünüz gibi anakart harici bütün sistemimim asus tuf bendeki asrock anakartı ikinci elden satıp asus tuf a620m-plus wifi almayı düşünüyorum. İkinci elde nispeten uygun fiyata denk geldim. Sizce bu değişikliğe değer mi. A aserisi ile ilgili işlemciler özelinde watt desteği sorunu oluyor diyorlar ama şuan kullandığım asrock A620 de almayı düşündüğüm a620m-plus wifi da bütün am5 işlemcileri destekliyor. Şimdilik B650 almaya bütçem yetmiyor işlemci olarak 7500f kullanıyorum belki ileride 9700x e yükseltebilirim. Ekran kartım v e diğer bileşenler de imzada mevcut.
Bendeki anakartı satsam para harcamamış gibi olacağım sadece anakart markamı asus tufa geçireceğim.
Sizce asrock pro rs wifi daha iyi şu nedenle değiştirmeseniz dediğiniz bir şey var mı?

Son düzenleme:

Shourd

80+ Gold
Selamlar malumunuz imza da gördüğünüz gibi anakart harici bütün sistemimim asus tuf bendeki asrock anakartı ikinci elden satıp asus tuf a620m-plus wifi almayı düşünüyorum. İkinci elde nispeten uygun fiyata denk geldim. Sizce bu değişikliğe değer mi. A aserisi ile ilgili işlemciler özelinde watt desteği sorunu oluyor diyorlar ama şuan kullandığım asrock A620 de almayı düşündüğüm a620m-plus wifi da bütün am5 işlemcileri destekliyor. Şimdilik B650 almaya bütçem yetmiyor işlemci olarak 7500f kullanıyorum belki ileride 9700x e yükseltebilirim. Ekran kartım v e diğer bileşenler de imzada mevcut.
A620 den a620 ye geçiş önermem bütçenizi bekletiğ biriktirip ikinci el veya sıfır bi b650 alıj güzel olur

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
VeV
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A620 den a620 ye geçiş önermem bütçenizi bekletiğ biriktirip ikinci el veya sıfır bi b650 alıj güzel olur
al sat yapınca para harcamamış gibi olacağım aslında o nedenle bu iki ürün arasında para önemli değil

Shourd

80+ Gold
al sat yapınca para harcamamış gibi olacağım aslında o nedenle bu iki ürün arasında para önemli değil
Siz bilirsiniz ama bence harcayıp iyisini almak daha mantıklı olur

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
VeV
Siz bilirsiniz ama bence harcayıp iyisini almak daha mantıklı olur
O durum için bütçem yok da sizce asrock pro rs wifi daha iyi şu nedenle değiştirmeseniz dediğiniz bir şey var mı?

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
VeV
Yani asus anakartın asrocktan tek önemli farkı 3 değil 2 pci e m2 slotu olması diyebilir miyiz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,798
Üyeler
165,733
Son üye
vatikanlivlad
Top Bottom