Asus Tuf Gamıng B650E-PLUS WIFI6E Ddr5 Hdmı-Dp Pcıe 5.0 Am5 Atx
ilk defa b serisinde e serisi ürünü tr de gördüm fiyat pahalı 10 bin tl ye b850 kaynıyor ama taksit varsa taksit avantajı için alınırAsus Tuf Gamıng B650E-PLUS WIFI6E Ddr5 Hdmı-Dp Pcıe 5.0 Am5 Atx
ilk defa b serisinde e serisi ürünü tr de gördüm fiyat pahalı 10 bin tl ye b850 kaynıyor ama taksit varsa taksit avantajı için alınır
E Plus en büyüğü müydü?ilk defa b serisinde e serisi ürünü tr de gördüm fiyat pahalı 10 bin tl ye b850 kaynıyor ama taksit varsa taksit avantajı için alınır
Tamam Akakçe grafiği hiçbir şey anlatmıyor b850 var bu paraya 12 bine x870 var
e başka hocamE Plus en büyüğü müydü?
E serisi olduğunun farkındasın demi ?Tamam Akakçe grafiği hiçbir şey anlatmıyor b850 var bu paraya 12 bine x870 var
Oy guzum noluyor e oluncaE serisi olduğunun farkındasın demi ?
E harfi Extreme anlamına gelir. B650E anakart hem nvme hem de pciex 16 slotunda 5.0 desteği sunar (AMD tarafından koyulan bir standart). B850 ve X670 (E versiyonu olmayan) çipsetli anakartların çoğunda pciex16 slotu 4.0 desteklidir. Yani B650E bir anakart aslında B850 ve X670 serisi bir anakarttan avantajlıdır ve X870 anakartlarla denk sayılabilir(modelden modele değişiklik gösterir). Dikkat edilmesi gereken şey X870 anakartlar B650E anakartlardan daha fazla faz sayısına sahiptir ve fazların amper değerleri daha yüksektir. B850 anakart B650E bir anakarttan daha fazla faz sayısına ve daha yüksek amper değerlerine sahip olabilir, dikkatli kıyaslamakta fayda var. Anakartların kıyaslanmasında sadece faz sayısı da önemli değildir, üst düzey bir işlemci kullanılacaksa 100A 12 fazlı bir anakart 60A 15 fazlı bir anakarttan daha güvenlidir. YouTube üzerinden '' AMD Anakart Alma Rehberi '' tarzı videolar daha açıklayıcı oluyor.Oy guzum noluyor e olunca
Hacı kötü haberim var ben zaten biliyorumE harfi Extreme anlamına gelir. B650E anakart hem nvme hem de pciex 16 slotunda 5.0 desteği sunar (AMD tarafından koyulan bir standart). B850 ve X670 (E versiyonu olmayan) çipsetli anakartların çoğunda pciex16 slotu 4.0 desteklidir. Yani B650E bir anakart aslında B850 ve X670 serisi bir anakarttan avantajlıdır ve X870 anakartlarla denk sayılabilir(modelden modele değişiklik gösterir). Dikkat edilmesi gereken şey X870 anakartlar B650E anakartlardan daha fazla faz sayısına sahiptir ve fazların amper değerleri daha yüksektir. B850 anakart B650E bir anakarttan daha fazla faz sayısına ve daha yüksek amper değerlerine sahip olabilir, dikkatli kıyaslamakta fayda var. Anakartların kıyaslanmasında sadece faz sayısı da önemli değildir, üst düzey bir işlemci kullanılacaksa 100A 12 fazlı bir anakart 60A 15 fazlı bir anakarttan daha güvenlidir. YouTube üzerinden '' AMD Anakart Alma Rehberi '' tarzı videolar daha açıklayıcı oluyor.
Biliyorsanız bilmeyene cevap niteliğinde olsun hocam sıkıntı yokHacı kötü haberim var ben zaten biliyorum