Neler Yeni

Yardım Asus tuf F15 fx506 hn30 alınır mı

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer Murat KARACA
tamam kanka kısmıyor
model konusunda da haklı değilsin
sen bu sıcaklıkları hangi oyunda alıyordun kanka
Haklı değilsem daha fazla konuşmaya lüzum yok dostum, kullandığım cihazı oturup sana inandırmaya uğraşamayacağım, neye inanmak istiyorsan inanabilirsin. iyi günler

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer Murat KARACA
İşlemciden ve kasa kalitesinden biraz kısıp GPU'yu güçlendirmek istiyorsanız ufak bir bütçe aşımı bu da alınabilir.

Eklemesi zor olabilir ancak bütçeyi 2K arttırsan hocam hem CPU hem GPU yönünden çok daha iyi bir cihaz alabiliyorsun. 16001TL bile olmaz diyorsan attığın cihazdan başka seçenek yok

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Ağır oyunda CPU 95, GPU 86 derece ancak hız kesmiyor işlemci. Zaten 95'e kadar soğumak için çabalamıyor cihaz, Asus 95 sınır koymuş 96 bile olmuyor.
Düzgün markaların hepsi böyle ama gel gör ki kullanmayana anlatamazsın,
4800h rx 5600m dell laptop var amd bilmem ne shift teknolojili 100+ derece. Hatta Abdullah incelemişti, indirimli vs.
Ben lenovo y510 sli kullandım, dying lightta 103 derece görüyordu.
Aynı sıcaklıklar ile oem markalı ürünler genelde mortingen oluyor.
Zaten oyun laptopu alan sıcaklığa bakmamalı, ısındığına değen performansı var mı? Soğutma başarılı mı? Yani ürüne zarar veriyor mu? Isı işlemci ve gpu dışında klavyeye vs. dokununca rahatsız ediyor mu? Yoksa hepsi ısınıyor zaten ama rahatsız eden sorun çıkıp çıkmaması önemli.
Gpu artifact buna en kolay örnektir.

arifand34

80+
İşlemciden ve kasa kalitesinden biraz kısıp GPU'yu güçlendirmek istiyorsanız ufak bir bütçe aşımı bu da alınabilir.

Eklemesi zor olabilir ancak bütçeyi 2K arttırsan hocam hem CPU hem GPU yönünden çok daha iyi bir cihaz alabiliyorsun. 16001TL bile olmaz diyorsan attığın cihazdan başka seçenek yok
hocam seni kırmadım artttırdım hadi :D hangisini alayım hangisi iyi anlamadım ben gigabyte mi yoksa acer mi şimdi ben pek anlamam da

Top Bottom