Neler Yeni

ASUS TUF F15'te RTX 3050 düşük GPU kullanımı

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Öncelikle iyi akşamlar. ASUS TUF F15 sahibiyim ve ekranım 144 Hz. Herkes gibi ben de 144 Hz ekranın tadına varmak istiyorum ancak sistem fazlasıyla yetebilecekken ben 70 FPS'de dolanıyorum. Ayarları en yükseğe de çeksem aynı, en düşüğe de çeksem aynı FPS'ler hep. MSI Afterburner'dan izlediğimde GPU kullanımın düşük olduğunu gördüm. Bu kullanımı nasıl arttırabilirim?

Sistem özellikleri:

RTX 3050, i5 11. nesil, 8 GB RAM, 500 GB SSD.

Flokii

80+
Sanırım bir Windows sürümünde fps kısıtlayan birşeyler vardı ondan kaynaklı olabilir araştırın derim.

ptpdja

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert Can Bağatır
Öncelikle iyi akşamlar. ASUS TUF F15 sahibiyim ve ekranım 144 Hz. Herkes gibi ben de 144 Hz ekranın tadına varmak istiyorum ancak sistem fazlasıyla yetebilecekken ben 70 FPS'de dolanıyorum. Ayarları en yükseğe de çeksem aynı, en düşüğe de çeksem aynı FPS'ler hep. MSI Afterburner'dan izlediğimde GPU kullanımın düşük olduğunu gördüm. Bu kullanımı nasıl arttırabilirim?

Sistem özellikleri:

hocam aynı laptopdan bendede var sizde boşta ısınma sorunu var mı ?

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam aynı laptopdan bendede var sizde boşta ısınma sorunu var mı ?
Isınma sorunu daha yaşamadım hocam. ASUS laptoplar genelde ısınmaz aslında soğutma konusunda TUF serisi güzel oluyor.

kyagizzz

80+ Bronze
kaç derecelerdesın hocam özelden konuşabilirmiyiz
Hocam ben size sebebini soylemistim duzeltmedinzimi. Bostayken islemci ekran kartini kullanir bu yuzden islemci isinir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem özellikleri:

Sebebi bios surumu olur ben monsterdq yasamistim. Arkadasimd ada aynisi var sizinkinin onda da vardı

ptpdja

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert Can Bağatır
Hocam ben size sebebini soylemistim duzeltmedinzimi. Bostayken islemci ekran kartini kullanir bu yuzden islemci isinir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sebebi bios surumu olur ben monsterdq yasamistim. Arkadasimd ada aynisi var sizinkinin onda da vardı
hocam özelden yazdım bakarmısınız

Top Bottom