Asus TUF F16 RTX5050 vs GameGaraj Slayer X7T RTX5060 vs Lenovo LOQ RTX5060

Reaksiyon skoru
69
Bütçe
50000
Dünden beri araştırıyorum ve finalime kalan bu üç laptop kafamı karıştırdı. Asus'un ince ve soğutması güzel olması hoşuma gitti ama bunların yanında donanımsal olarak daha geride.

GameGaraj hakkında kasasının kötü olması, bios güncellemesi almaması ve 2K çözünürlükte 5060'ın zornalanacağına dair şeyler okudum, ne kadar doğru bilemiyorum.

Açıkçası Lenovo LOQ çok hoşuma gitti ama sıkıntı şu ki önceki serilerine dehşet şekilde anakart sıkıntıları olduğunu okudum reddit'de. Ayrıca overheating sorunu da varmış önceki serilerinde.

Bilgisayarda FL Studio kullanacağım bu yüzden işlemcisinin iyi olması çok önemli Asus kafamı bu yönden de karıştırıyor 10-11 tane zenology açabilir miyim acaba o i5'te?

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

@vada hocam dün technopatta açmıştım konu baya yardımcı olmuştunuz. buraya da bakabilir misiniz?

GameGaraj hakkında kasasının kötü olması, bios güncellemesi almaması ve 2K çözünürlükte 5060'ın zornalanacağına dair şeyler okudum, ne kadar doğru bilemiyorum.
2K çözünürlükte akıcı olmayan fps alırsanız daha kötü olur evet, ve 1080p ile 2k tam uyuşmadığından 1080e düşürüp öyle oynadığınızda biraz blurlaşabilir.

Bios güncellemesi neden sorun anlamadım, eğer fixlenecek bi sorun yoksa ilk sürümle gene kullanılır

2K çözünürlükte akıcı olmayan fps alırsanız daha kötü olur evet, ve 1080p ile 2k tam uyuşmadığından 1080e düşürüp öyle oynadığınızda biraz blurlaşabilir.

Bios güncellemesi neden sorun anlamadım, eğer fixlenecek bi sorun yoksa ilk sürümle gene kullanılır
gamegaraj ile 2kda oyun oynuyorum ben. DLSS/MFG/SM teknolojileri sayesinde rahat oynatıyor. Ben asus a15 ile 2k da oyun oynardım 4060 vardı onda gta 5 2k ekstrem ayarlarda 90fps verirdi.

gamegaraj ile 2kda oyun oynuyorum ben. DLSS/MFG/SM teknolojileri sayesinde rahat oynatıyor. Ben asus a15 ile 2k da oyun oynardım 4060 vardı onda gta 5 2k ekstrem ayarlarda 90fps verirdi.
Ben oynatır veya oynatmaz demedim 2kyı önermeyenlerin neden önermediğini açıkladım

LOQ serisinde eskisi kadar anakart muhabbeti göremedim ama reditte birisi hala anakartın zayıf olduğunu söylüyor.

Geri