Asus tuf rtx5050 acil yardım ACİL

Yukarıda da belirtmiştim hocam HP'lerde ciddi sorunlar var, ısınma sorunu da cabası. O yüzden tercih edeceğim bir marka değil yine de teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok sağ olun, mesafe çok çok uzak maalesef ama not düşeceğim dediğiniz gibi. Bende dediğiniz gibi incehesaptan toplanılan kasalarda sorun olduğunu okumuştum ama laptoplarda bunun olacağını sanmıyorum.

Sen yine buradaki bilgisayar gurularından yardım al. Belki atıyorum ekran kartı daha yüksek bir laptop bulunur iyi bir markadan falan. Hemen küt diye attığın laptopu alma ne olur ne olmaz.

Game Garaj sağdan soldan toplama bir bilgisayar. Donanımları yüksek görünse de bir çok yazılımsal hataların olduğu, siyah ekran hatalarının çok olduğunu forumlarda kullanıcılar yazdı. Üstüne 2 gün önce game Garaj ürünlerine ortalama 5-6 bin kadar zam yaparak gözden iyice düştü. Asus tuf serisi iyi duruyor. Yeni fan sistemi ile daha soğuk çalıştığı söyleniyor. 50 bin altına var alınabilir.

Son düzenleme:
Game Garaj sağdan soldan toplama bir bilgisayar. Donanımları yüksek görünse de bir çok yazılımsal hataların olduğu, siyah ekran hatalarının çok olduğunu forumlarda kullanıcılar yazdı. Üstüne 2 gün önce game Garaj ürünlerine ortalama 5-6 bin kadar zam yaparak gözden iyice düştü. Asus tuf serisi iyi duruyor. Yeni fan sistemi ile daha soğuk çalıştığı söyleniyor. 50 bin altına var alınabilir.

Çok sağ olun kesinlikle öyle düşünüyorum bende, idefix daha makul geldi bana. Güvenilir midir ? Hiç alışveriş yapmadım oradan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,117
Üyeler
184,891
Son üye
Furkan Coşkun
Geri