Neler Yeni

Asus Tuf Gaming 301 Kasa RGB Kontrolü

Mustafa02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Cakmak
Dostlar Merhabalar,
Yeri burası mı bilmiyorum ama benimde elimde GT-301 kasa mevcut ve anakartım Tuf Gaming B550 Plus modeli. Yakın zamanda sıvı soğutma taktım o yüzden kasanın önünde bulunan fanları çıkartmak durumunda kaldım. Öndeki 3 fanın 2sini üste 1 tanesini de arka tarafa egzoz fanı olarak taktım. Sorum şu arkaya egzoz olarak taktığım fanın RGB kablosu arkadaki kontrolcüye yetişmediği için anakartın üzerinde 3pin RGB girişine taktım fakat fanın RGBsi çalışmıyor. Bununla ilgili olarak bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,723
İsim
Mert Can Ergün
Dostlar Merhabalar,
Yeri burası mı bilmiyorum ama benimde elimde GT-301 kasa mevcut ve anakartım Tuf Gaming B550 Plus modeli. Yakın zamanda sıvı soğutma taktım o yüzden kasanın önünde bulunan fanları çıkartmak durumunda kaldım. Öndeki 3 fanın 2sini üste 1 tanesini de arka tarafa egzoz fanı olarak taktım. Sorum şu arkaya egzoz olarak taktığım fanın RGB kablosu arkadaki kontrolcüye yetişmediği için anakartın üzerinde 3pin RGB girişine taktım fakat fanın RGBsi çalışmıyor. Bununla ilgili olarak bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.
yeni konu aç

MERT58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert Çınar
Dostlar Merhabalar,
Teşekkürler.
Kontrolcüde calisir onun RGB si anakartla sadece fan döner

Mustafa02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Cakmak
Kontrolcüde calisir onun RGB si anakartla sadece fan döner
Fanlar ARGB ama ana kartta ARGB desteği mevcut. 2 gündür onunla uğraşıyordum. farklı şekilde denedim muhtemelen uğraşırken fanın ledlerie zarar vermişiz şuan kendi kontrolcüsünde de çalışmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,565
Üyeler
163,190
Son üye
sdabfl
Top Bottom