BERKANY
80+ Silver
Dahası
riske gerek yok corsair ile geliyor sağlık olsun oda fena sayilmazucu ucuna yeter gibi
riske gerek yok corsair ile geliyor sağlık olsun oda fena sayilmazucu ucuna yeter gibi
Asus'un sitesine başvuru açıyorsun senden bir kaç adet bilgi istiyorlar bilgileri girdikten sonra bir kaç ay içerisinden en geç parayı belirttiğin banka hesabına atıyorlarGeri ödeme derken nasıl oluyor
Hocam Corsair vs550 var bunu alsam bir şey fark eder mi135MM fana lanet olsun, bozulursa bulamazsın
aliexpress de var ama kasa fanı135MM fana lanet olsun, bozulursa bulamazsın
aynen onu satayim diyordum ondanvarsa ztn gerek yok hocam hazır sistem galiba
Ya atmazlarsaAsus'un sitesine başvuru açıyorsun senden bir kaç adet bilgi istiyorlar bilgileri girdikten sonra bir kaç ay içerisinden en geç parayı belirttiğin banka hesabına atıyorlar
ben sırf bundan dolayı almadım bu ürünü bir de ekran kartı felan gelirse ona bekleticem hakkımıYa atmazlarsa
siz bilgileri yanlış girmesseniz ve şartlara uyarsanız atıyorlar ben incelemelerden 600 tl aldım bu üründede inceleme var 100 ti de ordan alınca 310 tl ye geliyorYa atmazlarsa
KONUYU GÜNCELLEDİm hocam 310 TL'ye bedavasiz bilgileri yanlış girmesseniz ve şartlara uyarsanız atıyorlar ben incelemelerden 600 TL aldım bu üründede inceleme var 100 ti de ordan alınca 310 TL ye geliyor