bu laptop sadece șuan vatan da satılıyor bașka hiç bi yerde adı bilie geçmiyor özellikleri beni etkiledi beyendim șahsen ama hiç bi yerde yok sadece "epey" adlı sitede vatan da satılıyor. Sizce bu
Birkaç kişiden aldıgım tavsiyelere göre bu fiyat banında en iyilerden oldugunu söylediler bu fiyata alına bilecek en iyi laptoplardanbu laptop sadece șuan vatan da satılıyor bașka hiç bi yerde adı bilie geçmiyor özellikleri beni etkiledi beyendim șahsen ama hiç bi yerde yok sadece "epey" adlı sitede vatan da satılıyor. Sizce bu
"Asus TUF Gaming A15 (2022) FA507NV-LP019W " alınır mı? ?https://www.epey.com/laptop/asus-tuf-gaming-a15-2022-fa507nv-lp019w.html
140 watt 4060 knkÇok güzel bir model, ekran kartı watt değerlerine bakmak lazım. Hoparlör kalitesi diğer rakiplerine göre baya iyi.
almayı düșünüyorumda kimse daha almamıș böyle bir laptop u nasıl almamıșlar șașırıyorum. daha iyi bir model biliyosanız yazarmısınız 30k yı geçebilir birazBirkaç kişiden aldıgım tavsiyelere göre bu fiyat banında en iyilerden oldugunu söylediler bu fiyata alına bilecek en iyi laptoplardan
Forumda alan insanlar var forumu biraz derin araştırırsan tecrübelerini yazanlarda var cihaz güzel140 watt 4060 knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
almayı düșünüyorumda kimse daha almamıș böyle bir laptop u nasıl almamıșlar șașırıyorum. daha iyi bir model biliyosanız yazarmısınız 30k yı geçebilir biraz
benden bașka soran yok knk ben bulamadımForumda alan insanlar var forumu biraz derin araştırırsan tecrübelerini yazanlarda var cihaz güzel
Ben sana söyleyeyim agabenden bașka soran yok knk ben bulamadım
katılıyorum olsaydı tadından yenmezdibu kadar guzel bir bilgisayarda 8gb ram yerine 16-32 olabilir ayrica 512gb yerine 1024-2048gb depolama yapilabilir
(2048GB: 2TB) (1024GB: 1TB)
casper ram ları ddr4 3200 mhz ama 32 gb ișletim sistemi freedos 1t ssd hangisi alınır bilemedim bide șu yorumun linkini atabilirmisin bide ben bakıyimBen sana söyleyeyim aga
Forumda bir kaç kişiden gördüğüm kadarıyla ısınma problemi varmış daha yeni gördüm
Casperda problem yaşayan görmedim teknoloji şans işi sonuçta ama bende arada kaldım
Casper Excalibur G870.1265-DFB0X-B i7-12650H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Casper Excalibur G870.1265-DFB0X-B i7-12650H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Casper Excalibur G870.1265-DFB0X-B i7-12650H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 35.499,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
bide knk ekran kartı watt ı kaç bulamadım casper ınBen sana söyleyeyim aga
Forumda bir kaç kişiden gördüğüm kadarıyla ısınma problemi varmış daha yeni gördüm
Casperda problem yaşayan görmedim teknoloji şans işi sonuçta ama bende arada kaldım
Casper Excalibur G870.1265-DFB0X-B i7-12650H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Casper Excalibur G870.1265-DFB0X-B i7-12650H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Casper Excalibur G870.1265-DFB0X-B i7-12650H 32 GB 1 TB SSD RTX4060 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 35.499,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
katılıyorum olsaydı tadından yenmezdi
casper ram ları ddr4 3200 mhz ama 32 gb ișletim sistemi freedos 1t ssd hangisi alınır bilemedim bide șu yorumun linkini atabilirmisin bide ben bakıyim
bide knk ekran kartı watt ı kaç bulamadım casper ın
knk benim dediğim pc farklı onda 4060 var ve 4060 soğutması farklı diye biliyorum. Birde 4060 ın tam performans çalıșması için minimum 115 watt gerekli kaynak: Nvdianın kendisiCasperın ekran kartı 100w sadece bir öneri bu arkadaşın yorumu beni korkuttu açıkçasıYardım - Asus Tuf Garantisi Kasa Açınca Bozuluyormu ?
Arkadaşlar elimde asus tuf rtx4050 serisi bir laptop, var ve bu cihaza ram ve ssd takviyesi yapmayı planlıyorum, fakat kasayı açtığımda garanti kapsamına çıkıp çıkmayacağına dair kesin bir bilgi bulamadım daha önceden desteğe soran varmı. Haftasonu olduğu için destek geri dönüş yapmadı...forum.donanimarsivi.com
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genelCasperın ekran kartı 100w sadece bir öneri bu arkadaşın yorumu beni korkuttu açıkçasıYardım - Asus Tuf Garantisi Kasa Açınca Bozuluyormu ?
Arkadaşlar elimde asus tuf rtx4050 serisi bir laptop, var ve bu cihaza ram ve ssd takviyesi yapmayı planlıyorum, fakat kasayı açtığımda garanti kapsamına çıkıp çıkmayacağına dair kesin bir bilgi bulamadım daha önceden desteğe soran varmı. Haftasonu olduğu için destek geri dönüş yapmadı...forum.donanimarsivi.com
Anladım aga o zaman hayırlı olsunknk benim dediğim pc farklı onda 4060 var ve 4060 soğutması farklı diye biliyorum. Birde 4060 ın tam performans çalıșması için minimum 115 watt gerekli kaynak: Nvdianın kendisi
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...e=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
burda en altta özellikler kısmın da soğutma hakkın bilgi veriyo bu pc max 60 dereceyi geçemsi zor