Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF Gaming A15 (2023) (FA507NV-LP222-Gaming) 35.599,00 TL!

İşlemci kötü az yukarı çıkar veya indirim beklersen 8845 veya 7840hs victus al daha iyi bundan
7840hs li victusda hall sensörü sorunu var 8845hs li olan alınır
victus 16 larda s0xxxx ve r0xxxx serilerinde var bu sorun

O alınmaz, bu alınmaz, millet ne alacak arkadaş? MSI 45W, ASUS Kronik, CASPER ve MONSTER zaten rezil. ee başka ne kaldı? Millet maalesef hiçbir şeyi beğenmiyor. İlla bir şey bulup kötüleyecek bir şeyler arıyorlar. En nihayetinde bunlar laptop, güç açısından sınırlı cihazlar. Bazı şeyleri göz ardı etmek lazım. Mükemmel olmasını bekleyemezsiniz.

fiyatı iyi alan varsa hayırlı olsun ama TUF serisi alınmaz kapalıyken batarya bitirme, kapanmaya geçememe gibi kronik sorunları olan bir seri yılardır. Yetkili servisi'nin eline kimseyi düşürmesin, THH bilirkişileri "yine mi TUF" diye söylendiği bir seridir. Dediğim tüm sorunları yaşadım araştırdım bunu bilerek konuşuyorum 2. aya kalmaz sorunlar cortluyor geldiğinde ilk 1 ay sorunsuz şekilde kullanırsınız.
2 yıldır Tuf a15 (r7/4050) kullanıyorum söylediğin hiç bir şeye denk gelmedim.

O alınmaz, bu alınmaz, millet ne alacak arkadaş? MSI 45W, ASUS Kronik, CASPER ve MONSTER zaten rezil. ee başka ne kaldı? Millet maalesef hiçbir şeyi beğenmiyor. İlla bir şey bulup kötüleyecek bir şeyler arıyorlar. En nihayetinde bunlar laptop, güç açısından sınırlı cihazlar. Bazı şeyleri göz ardı etmek lazım. Mükemmel olmasını bekleyemezsiniz.
Bu cihazdan 2 tane aldım birini sattım. Bu fiyata alınabilecek belki de en sorunsuz cihazdır. Her yazılana inanmamak lazım.

Moruk tek çekim yine alınmaz bu 3 taksitli 37 e almak daha mantıklı malum eflasyon :D

Aynı fiyata 140w laptop varken 75w da alınmaz hocam millet her şeyi aynı fiyattaymış gibi düşünüyor bütçeye ve ihtiyaca göre karar vermek lazım
Oyun oynayacak adam için 4000 serisinde 75w yüzde 8 10 kayıp demek tercih meselesine dönüyor iş
Ama cayır cayır yanan cihazı da alıp 2 yıla anakartını yakma riski alınmaz

35k civarında alınır. Limitle ve yükseltiyle beraber de ideal seviyede tutar kendini. Aynı fiyata, denk sorunsuzlukta veya güçte cihaz yok şu anlık.
Detaylı olarak düşünemeyen, piyasadaki ürünlere kaba taslak bakan, markaya göre modeli veya modele göre markayı alınmaz kılan, çözülebilir sorunlara karşı kronik veya kronik olabilecek sorunlu modelleri öneren yazıları kale almaya gerek yok, onlar yazsın kendi kendine. Cihazı geneliyle değerlendiremeyenlerin de yazılarını kale almaya gerek yok ayrıca.

Şu anda kullandığım Asus Tuf laptopım var. ilk nesil Tuf serisinden 5 senedir kullanıyorum daha bir sorun yaşatmadı bana yukarıda Tuf'a sallayan arkadaşa çok itibar etmeyin.

Fiyat bandındaki en iyi laptop serisi asus tuf a15 2023. Şu an ihtiyacın varsa kesinlikle alınır. Ama 50xx laptopları beklemekte fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,139
Üyeler
173,464
Son üye
nedenlazım
Geri