🔥İndirim ASUS TUF Gaming A15 (2023) (FA507NV-LP222-Gaming) 35.599,00 TL!

Şu anda kullandığım Asus Tuf laptopım var. ilk nesil Tuf serisinden 5 senedir kullanıyorum daha bir sorun yaşatmadı bana yukarıda Tuf'a sallayan arkadaşa çok itibar etmeyin.
Ben Tuf serisinin 2019 ve 2020 modellerini de kullandım. Sorun olsa mutlaka biz de karşılaşırdık sanırım.

Alınmaz. Işlemci kötü ve fiyat yüksek

O alınmaz, bu alınmaz, millet ne alacak arkadaş? MSI 45W, ASUS Kronik, CASPER ve MONSTER zaten rezil. ee başka ne kaldı? Millet maalesef hiçbir şeyi beğenmiyor. İlla bir şey bulup kötüleyecek bir şeyler arıyorlar. En nihayetinde bunlar laptop, güç açısından sınırlı cihazlar. Bazı şeyleri göz ardı etmek lazım. Mükemmel olmasını bekleyemezsiniz.
reis arada bana da sallamış ama helal olsun dediklerinde %100 haklı (45W MSI almayın)

tuf serisi intel işlemcili modelleri tavsiye etmem ama 7.nesil sonrası amd serisinde kronik yaptığı hataları tamamen ortada kaldırdı sıkıntı çıkarmaz tavsiye ederim

fiyatı iyi alan varsa hayırlı olsun ama TUF serisi alınmaz kapalıyken batarya bitirme, kapanmaya geçememe gibi kronik sorunları olan bir seri yılardır. Yetkili servisi'nin eline kimseyi düşürmesin, THH bilirkişileri "yine mi TUF" diye söylendiği bir seridir. Dediğim tüm sorunları yaşadım araştırdım bunu bilerek konuşuyorum 2. aya kalmaz sorunlar cortluyor geldiğinde ilk 1 ay sorunsuz şekilde kullanırsınız.
Neredeyse 2 yıldır kullanıyorum. Henüz herhangi bir sorun yaşamadım. Şans işi.

4-5 sene kadar tuf serisi kullandım. Masaüstü cihazımın yanında tuf serisi laptopta mevcut hiç bir sorunla karşılaşmadım.Bireysel yaşadığınız talihsizlikleri hemen kronik yaftası yapmak pek doğru değil. Fiyat güzel alınır

benim laptoplarda fiyat algım yok bu da bana çok pahalı geldi ya

Uygunsuz davranış
Asus tufa da boh atan ilk kez görüyorum:D millet çıldırmış:D bi take iki tane sorunlu ürün denk geldi diye ASUS ALİNMAAAAZZ TUF ALMAYIN diye ortada gezenlerin enseye sağlam bi şaplak vurasim geliyor :D NOT : ( Ayni modeli 1 seneye yakındır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım çok memnunum)

fiyatı iyi alan varsa hayırlı olsun ama TUF serisi alınmaz kapalıyken batarya bitirme, kapanmaya geçememe gibi kronik sorunları olan bir seri yılardır. Yetkili servisi'nin eline kimseyi düşürmesin, THH bilirkişileri "yine mi TUF" diye söylendiği bir seridir. Dediğim tüm sorunları yaşadım araştırdım bunu bilerek konuşuyorum 2. aya kalmaz sorunlar cortluyor geldiğinde ilk 1 ay sorunsuz şekilde kullanırsınız sorunluysa daha sonradan sorunlar gün yüzüne çıkıyor.
1.5 yıldır kullanıyorum sıfır sıkıntı. Ne ısınıyor ne ses çıkarıyor. İstisnai durumlar elbet olur da yani kronik sorunlu demek için ciddi bir tasarım hatasının olması gerek. Çoğunluğunun arızalı olması demek. Pek bir bayılıyoruz milletçe abartmaya.

Son düzenleme:
Aldığımdan beri hiç bir problem yaşamadım işlemcisinin watt ayarlama olayından kaynaklı hiç bir sıcaklık sorunu yaşamadım hâlâ taş gibi kullanıyorum

İşlemci çöp
adam doğru söylemiş neden ceza veriliyor eski işlemciler bile üstünden geçiyor

1746120919952.webp

1746120828086.webp

Geri