Asus tuf gaming a15 laptopa RAM ekleyeceğim laptop geleli 2 gün oldu şuan laptopta 8GB ram var ben crucial markalı bir tane 16GBlik RAM aldım bu Rami taksam bozulma gibi bir durum olur mu lütfen yardım edin
Ryzen 7 7735HS RTX4050 6GB (140W)bir sorun olmaz sadece bilgisayarı açınca garanti dışı kalabilir servisi arayıp bilgi al , bu arada bilgisayarın işlemcisi ve ekran kartı nedir bende bakıyordum a15 serisine
Bazıları Ramin bir tanesi 8GB diğeri 16GB olduğu için düzgün çalışmaz diyor doğru mu agabir sorun olmaz sadece bilgisayarı açınca garanti dışı kalabilir servisi arayıp bilgi al , bu arada bilgisayarın işlemcisi ve ekran kartı nedir bende bakıyordum a15 serisine
Hızı ve markası aynıysa problem olmaz .Ryzen 7 7735HS RTX4050 6GB (140W)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazıları Ramin bir tanesi 8GB diğeri 16GB olduğu için düzgün çalışmaz diyor doğru mu aga
Aga daha laptop yeni geldi 2 gün önce çok deneyimim olmadıHızı ve markası aynıysa problem olmaz .
bu arada laptopun sıcaklıkları nasıl ?
Aga RAMin markası aynı mı bilmiyorum markası crucial hızı aynıHızı ve markası aynıysa problem olmaz .
sorun olmaz takabilirsin ,için rahat olsunAga daha laptop yeni geldi 2 gün önce çok deneyimim olmadı
Aga RAMin markası aynı mı bilmiyorum markası crucial hızı aynı
ama servisle görüş , sen içini açınca garanti dışı kalmasın.sorun olmaz takabilirsin ,için rahat olsun
Marka aynı olmasa da problem olmaz hız ve gecikme değerinin aynı olması yeterli. Tabi ki işi sağlama almak lazım mümkünse aynı marka olmalıHızı ve markası aynıysa problem olmaz .
hız ve gecikme değeri aynı olmazsa otomatik olarak en düşük değere sahip olan ramin seviyesine gelir ikisideMarka aynı olmasa da problem olmaz hız ve gecikme değerinin aynı olması yeterli. Tabi ki işi sağlama almak lazım mümkünse aynı marka olmalı
sorun olmaz takabilirsin ,için rahat olsun
ama servisle görüş , sen içini açınca garanti dışı kalmasın.
tam olarak hangi ramden aldınız link atabilir misiniz?
Marka aynı olmasa da problem olmaz hız ve gecikme değerinin aynı olması yeterli. Tabi ki işi sağlama almak lazım mümkünse aynı marka olmalı
hız ve gecikme değeri aynı olmazsa otomatik olarak en düşük değere sahip olan ramin seviyesine gelir ikiside
Evet en sağlıklı çalışacak şekli söyledim tabii ki dediğiniz gibi de sorunsuz kullanılabilir ancak şans meselesi biraz mavi ekran alınması muhtemelhız ve gecikme değeri aynı olmazsa otomatik olarak en düşük değere sahip olan ramin seviyesine gelir ikiside
Evet en sağlıklı çalışacak şekli söyledim tabii ki dediğiniz gibi de sorunsuz kullanılabilir ancak şans meselesi biraz mavi ekran alınması muhtemel
Aga Rami taktım dün sorun yoktu bugün mavi ekran yedim yardım eder misiniz lütfenlaptopu bozmaz en fazla mavi ekran yersin onunda olacağının garantisi yok için rahat olsun
laptopun sıcaklıklarına baktınız mıArkadaşlar iyi akşamlar Rami taktım dün bir sorun yoktu ama bugün mavi ekran yedim yardım eder misiniz lütfen
Aga Rami taktım dün sorun yoktu bugün mavi ekran yedim yardım eder misiniz lütfen