Asus Tuf Gaming A15 Ryzen 7 7435HS-RTX 4060

Thee7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
127
Dün vatan da indirime girdi 32800 e aldım. Herkes bir yorum yapıyor ama bu fiyat için iyi midir iptal edeyim mi? Kullanılır mı sizce

Standla, G-Helper yardımıyla kullanılırsa daha çok memnun eder. Ekranın gecikmesi olsa da renk kalitesi iyidir, direkt güneş vuran yerlerde (ekran) az görünmeyebilir. Pil süresi daha düşük olur. 4050'yle aynı fiyata 4060 olduktan sonra gerisi teferruat, kalitesiz değil.

Yani kullanılır teşekkür ederim. G helper nedir

Rica ederim.

Cihazın önemli detay ayarlarını içeren yazılım. Fan ayarı, performans ayarı, güç ayarı, sıcaklık ayarı temelde önemli olan faktörler. Farklı farklı ayarlamalar da bulunuyor. Cihaz ısındığından dolayı limit koymak gerekiyor. 35-45 W güç limiti veya 81-83 derece sıcaklık limiti daha iyi olur. Bu bakıma G-Helper daha da fayda sağlar.

Rica ederim.

Cihazın önemli detay ayarlarını içeren yazılım. Fan ayarı, performans ayarı, güç ayarı, sıcaklık ayarı temelde önemli olan faktörler. Farklı farklı ayarlamalar da bulunuyor. Cihaz ısındığından dolayı limit koymak gerekiyor. 35-45 W güç limiti veya 81-83 derece sıcaklık limiti daha iyi olur. Bu bakıma G-Helper daha da fayda sağlar.
Tmmdır çok teşekkür ederim hocam. Gerçekten yardımı dokundu bir de soğutucu önerir misiniz

Adana sıcağında iş görecek cihazlar sorunlu, sorunu olmayanlarsa daha sıcak çalışıyor. Alınacak 4060'lı cihazlar her türlü sıcak çalışacak yani.

Adana sıcağında iş görecek cihazlar sorunlu, sorunu olmayanlarsa daha sıcak çalışıyor. Alınacak 4060'lı cihazlar her türlü sıcak çalışacak yani.
Bu fiyat bazında her türlü iş yapar o zaman

Cihazın kendisinde sorun olmadığı sürece iş yapar.

Yazanı, alanı çok, memnun bırakıyor gibi görünüyor. Fanlı olanlardan ziyade böyleleri daha çok iş görür, fanın ısıya katkısı neredeyse yok ve tozlanmayı hızlandırıyor.
Monster pusat soğutucu kullanıyorum tamamen alüminyum fansız herhangi bir standa göre 5-6 derece fark ediyor. Tozlanmaya etkisini görmedim senede 1 temizlerim. Zalmanın da soğutucuları kaliteli.

Monster pusat soğutucu kullanıyorum tamamen alüminyum fansız herhangi bir standa göre 5-6 derece fark ediyor. Tozlanmaya etkisini görmedim senede 1 temizlerim. Zalmanın da soğutucuları kaliteli.
Link atar mısını,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,378
Üyeler
186,187
Son üye
Berdi
Geri