Standla, G-Helper yardımıyla kullanılırsa daha çok memnun eder. Ekranın gecikmesi olsa da renk kalitesi iyidir, direkt güneş vuran yerlerde (ekran) az görünmeyebilir. Pil süresi daha düşük olur. 4050'yle aynı fiyata 4060 olduktan sonra gerisi teferruat, kalitesiz değil.
Tmmdır çok teşekkür ederim hocam. Gerçekten yardımı dokundu bir de soğutucu önerir misinizRica ederim.
Cihazın önemli detay ayarlarını içeren yazılım. Fan ayarı, performans ayarı, güç ayarı, sıcaklık ayarı temelde önemli olan faktörler. Farklı farklı ayarlamalar da bulunuyor. Cihaz ısındığından dolayı limit koymak gerekiyor. 35-45 W güç limiti veya 81-83 derece sıcaklık limiti daha iyi olur. Bu bakıma G-Helper daha da fayda sağlar.
Tmmdır çok teşekkür ederim inşallah Adana sıcağında iş görür
Yazanı, alanı çok, memnun bırakıyor gibi görünüyor. Fanlı olanlardan ziyade böyleleri daha çok iş görür, fanın ısıya katkısı neredeyse yok ve tozlanmayı hızlandırıyor.
Bu fiyat bazında her türlü iş yapar o zamanAdana sıcağında iş görecek cihazlar sorunlu, sorunu olmayanlarsa daha sıcak çalışıyor. Alınacak 4060'lı cihazlar her türlü sıcak çalışacak yani.
Hocam selamun aleyküm cihaz geldi alırım bir ho. Ayarları yapmam da yardımcı olur musunuzCihazın kendisinde sorun olmadığı sürece iş yapar.
Monster pusat soğutucu kullanıyorum tamamen alüminyum fansız herhangi bir standa göre 5-6 derece fark ediyor. Tozlanmaya etkisini görmedim senede 1 temizlerim. Zalmanın da soğutucuları kaliteli.
Yazanı, alanı çok, memnun bırakıyor gibi görünüyor. Fanlı olanlardan ziyade böyleleri daha çok iş görür, fanın ısıya katkısı neredeyse yok ve tozlanmayı hızlandırıyor.
Link atar mısını,Monster pusat soğutucu kullanıyorum tamamen alüminyum fansız herhangi bir standa göre 5-6 derece fark ediyor. Tozlanmaya etkisini görmedim senede 1 temizlerim. Zalmanın da soğutucuları kaliteli.