DreamWolfs
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
750 lira civarı soğutuculu stand önerebilie misiniz?
yorumları kafamı karıştırdı biraz bunlarınZalman Ns2000-ns3000
Yaramıyor doğruyu söylemek gerekirse 1-2 derece Max düşürür. Gerisi laptopun yapısına bağlı.İşe yarıyor mu böyle şeyler gerçekten
Ns2000 kullandım iyiydi ama 2 ay sonra çalışmamaya başladı neyse ki amazon'dan almıştım iadesi bitmesine rağmen para iadesi yaptılar, başka model almıştım. O modeli de kullanmıyorum yatıyor evde...yorumları kafamı karıştırdı biraz bunların
benim soğutmadan ziyade standı işimi görecek soğutma dediğiniz gibi fala işe yaramayabilirYaramıyor doğruyu söylemek gerekirse 1-2 derece Max düşürür. Gerisi laptopun yapısına bağlı.
Post automatically merged:
Ns2000 kullandım iyiydi ama 2 ay sonra çalışmamaya başladı neyse ki amazon'dan almıştım iadesi bitmesine rağmen para iadesi yaptılar, başka model almıştım. O modeli de kullanmıyorum yatıyor evde...
Ama genel olarak en iyi soğutuculardan diyebilirim.
Stand için o kadar para vermene gerek yok kibenim soğutmadan ziyade standı işimi görecek soğutma dediğiniz gibi fala işe yaramayabilir
İyiymiş aslında bular dizin üstüne koyulup kullanılabilir mi acabaStand için o kadar para vermene gerek yok ki
Bunlar işini görür diye düşünüyorum.
Kullanılır diye tahmin ediyorum.İyiymiş aslında bular dizin üstüne koyulup kullanılabilir mi acaba
Teşekkürler hocamKullanılır diye tahmin ediyorum.