Çözüldü✓ ASUS TUF Gaming B650-PLUS hakkında

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
505
Bütçe
6
Bu anakartı aldım herkes msi msi diyor ancak benim ddr4 te de asus tu memnundum elinde bu anakartan olan veya bilgisi olanlar bilgi verenilir mi ne kadar götürür bu şimdilik 7500f takıcam ama max hangi cpu yu besler sizce bilgi verebilirmisiniz

Bu anakartı aldım herkes msi msi diyor ancak benim ddr4 te de asus tu memnundum elinde bu anakartan olan veya bilgisi olanlar bilgi verenilir mi ne kadar götürür bu şimdilik 7500f takıcam ama max hangi cpu yu besler sizce bilgi verebilirmisiniz
Kart çok iyi 5 yıl gider işlemcide öyle Asus sağlam markadır

12+2+2 güç beslemesine sahip şuan için hepsini kulana bilirsin yetemice bı işlemci yok msı konusuna gelirsek msı b650 tomahawk kulanıyorum asusta gayet iyi

Kart çok iyi 5 yıl gider işlemcide öyle Asus sağlam markadır
12+2+2 güç beslemesine sahip şuan için hepsini kulana bilirsin yetemice bı işlemci yok msı konusuna gelirsek msı b650 tomahawk kulanıyorum asusta gayet iyi
Teşekkür ederim kafam allak bullak olmuştu benimde aynı fotum sitesinde bi konuda msi demisler asus gömülmüş digerinde tam tersi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri