Asus Tuf gaming F15 FX506HM-HN114 VS HP VİCTUS 16 D10111NT

o7Fedai

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar İkisinin arasındaki hangisi en iyi onu söylemenizi istiyorum ayrıcan işlemcide 1 nesil yüksek diye victus degil hangisi daha kaliteli - ve + larıyla söylerseniz çok sevinirim :)))

Arkadaşlar İkisinin arasındaki hangisi en iyi onu söylemenizi istiyorum ayrıcan işlemcide 1 nesil yüksek diye victus degil hangisi daha kaliteli - ve + larıyla söylerseniz çok sevinirim :)))
Kanka linklerden daha iyi olurdu ama asusun kasasının eski kasa olduğunu görüyorum ve o kasa kronik sorunlu ısınma açısından HP de sağlam değil ondada problem yaşayan gördüm ama %25 30 Luk bi ihtimal tam bütçen nedir içimden bir ses daha iyi cihazlar bulunabileceğini söylüyor

Kanka linklerden daha iyi olurdu ama asusun kasasının eski kasa olduğunu görüyorum ve o kasa kronik sorunlu ısınma açısından HP de sağlam değil ondada problem yaşayan gördüm ama %25 30 Luk bi ihtimal tam bütçen nedir içimden bir ses daha iyi cihazlar bulunabileceğini söylüyor
24 k 25 gecmesin hocam

24 k 25 gecmesin hocam
Hepsini param parça eder

Alabilirseniz bunu öneririm:
Kanka bunun için forumda ısınıyor diye sayısı çok fazla eminmisin ?

Hepsini param parça eder
Çevremde dolayı excalibur a çok kşn kaptım endişeliyim ayrıca momster'a

Çevremde dolayı excalibur a çok kşn kaptım endişeliyim ayrıca momster'a
Bu Casper diğerlerinden çok farklı gayet güzel uzun zamandır bu işin içindeyim tek - yanı fan sesinin fazla olduğu bu fiyat bandında 4050 yada 4060 alınmalı aşşağısı alınmamalı bana kalırsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet, ama paneli vs. gayet kaliteli. USB 4.0 bile destekliyor. Bu bütçede başka cihazlarda yok diye biliyorum.
Kanka soğutulamayan bir gücü kullanamadıktan sonra ben ne yapayım 4050yi ama 4050 ve 4060 arasında kasa farkı varmış sanırım ben genede 4060lı Casper diyorum

Bu Casper diğerlerinden çok farklı gayet güzel uzun zamandır bu işin içindeyim tek - yanı fan sesinin fazla olduğu bu fiyat bandında 4050 yada 4060 alınmalı aşşağısı alınmamalı bana kalırsa
şundan öyle dedim Asus veya Hp Diyince bir adı var ama excalibur filan hiç arastırmadım kasayı yazılımını filam dur bi bakayım brom

şundan öyle dedim Asus veya Hp Diyince bir adı var ama excalibur filan hiç arastırmadım kasayı yazılımını filam dur bi bakayım brom
KAÇ W bideo bu ekran

KAÇ W bideo bu ekran
100w aga mux var

100w aga mux var

hocam her bakdıgım forumda yorumun var şunları söylermisin bana rica etsem
Hangisinde hangisi iyi
Servis
Sağlamlık
Soğutma
Yazılım (Kontrol Panali)
Klavye,Ekran
ve Fps
Rica ediyorum ekran kartı farkını görmeden <3

hocam her bakdıgım forumda yorumun var şunları söylermisin bana rica etsem
Hangisinde hangisi iyi
Servis
Sağlamlık
Soğutma
Yazılım (Kontrol Panali)
Klavye,Ekran
ve Fps
Rica ediyorum ekran kartı farkını görmeden <3
Kanka hangi cihazla karşılaştırma mı istersin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,917
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri