Hocam bu çok kötü olmuş işte, bildiğim kadarıyla kredi kartına iadeniz taksitli yapılıyor.İptal etsek taksit ile ödedim para noluyor
Pekio zaman mecbur alıcam
Keşke foruma danışsaydınız be hocamo zaman mecbur alıcam
Hocam bu laptopun paneli sanırım %45 ntscİnsallah sıkıntı çıkmaz bide freedos ya ben nasıl kurcam işletim sistemi vs
İade edebiliyorsanız edin hocam, kaç taksit yapmıştınız?İnsallah sıkıntı çıkmaz bide freedos ya ben nasıl kurcam işletim sistemi vs
6Keşke foruma danışsaydınız be hocamBu laptopun ekranı %45 ntsc miydi biri bilgilendirsin, destek olalım arkadaşa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu laptopun paneli sanırım %45 ntsc
Mesaj otomatik birleştirildi:
İade edebiliyorsanız edin hocam, kaç taksit yapmıştınız?
Hocam bu arkadaş 6 taksit yapmış, iptal etse taksit taksit mi iadesi yapılacak her ay?selam ben e ticaret sitelerinden pc almanı önermem 35kya zamanunda almıştım bilgisayar 16gb ram desteklerken içine 32 gb koymuşlardı sürekli siyah ekran veriyordu o yüzden baş ağrıtıyır
oraya dikkat etmedim bilemiyorum ama bizde 3 taksit yapmıştık bize iade ettilerHocam bu arkadaş 6 taksit yapmış, iptal etse taksit taksit mi iadesi yapılacak her ay?
Bak arkadaş 3 taksit yapmış, ona iadesini yapmışlar. Dostum sen bir şansını dene, bir araştır iade edebiliyor musun diye. Hatta satıcıya sor, destek al. Bu laptop çok iyi bir laptop değil.
Baktım her ay taksit taksit ödüyormuşBak arkadaş 3 taksit yapmış, ona iadesini yapmışlar. Dostum sen bir şansını dene, bir araştır iade edebiliyor musun diye. Hatta satıcıya sor, destek al. Bu laptop çok iyi bir laptop değil.
Taksit taksit ödese sana zorluk çıkarır mı peki? Şu an acil mi bir ihtiyacın mı var?Baktım her ay taksit taksit ödüyormuş