Asus tuf serisi kronik bence değmez.herkeste yoktu galiba ısınma sorunu
3 saattir iade et diyorlar anlamıyomusun iyi değil.Hocam oyun için almadım zatn sıkıntı çıkar mı
Hocam oyun için de almamış olsan ekranı %45 ntsc, ghosting problemleri var, problemli bir seri. Yapabiliyorsan, aciliyet yok ise veya çok zor bir durumda kalmayacak isen iade et.Hocam oyun için almadım zatn sıkıntı çıkar mı
Hocam oyun için de almamış olsan ekranı %45 ntsc, ghosting problemleri var, problemli bir seri. Yapabiliyorsan, aciliyet yok ise veya çok zor bir durumda kalmayacak isen iade et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yapacak bir şey yok gibi duruyor ama siz şansınızı deneyin.
6 ay taksit yaptım ama tek tek iade oluyormuş aylık taksit taksitKaç ay taksit ödediniz ki 1 aylık değilmi verdğiniz kadar geri alrsnız direk. olayı ben anlamadım nasıl yani taksit yeni başlamadı mı?
O problemler sonradan mı oluyorHocam oyun için de almamış olsan ekranı %45 ntsc, ghosting problemleri var, problemli bir seri. Yapabiliyorsan, aciliyet yok ise veya çok zor bir durumda kalmayacak isen iade et.
Hocam yapacak bir şey yok gibi duruyor.
hiç taksit ödediniz mi?6 ay taksit yaptım ama tek tek iade oluyormuş aylık taksit taksit
O problemler sonradan mı oluyor
Ne %62.5 srgb'si reis? %62.5 srgb demek=%45ntsc demektir. Renkler soluk, panel kötüdür. Bu adam oyun oynamayacağım, film izleyeceğim diyor. O renklerle ben film izleyemem, izleyebilen izlesin.Ya ağzı olan konuşmuş yemin ediyorum. Tuf'un ısınma sorunu 2020 A15'lerde kaldı. 2022 F15 ve 2023 A15 kasalar sorunsuz. Çok da kaliteli. 2 sene 2021 F15 ve 1 senedir de aktif 2023 A15 kullanan biri olarak tavsiye ederim
Yine de bankayı arayıp bilgi alın, eğer iptal edildiğinde limitinizi açıyorlarsa iptal edip 4050'li cihaz alın mutlaka. 3050'nin saf gücü fena olmasa da VRAM kesinlikle yetersiz kalıyor.
Enpara kredi kartında taksitli alışverişi iptal edince 6 ay boyunca +500 ve -500 olarak otomatik birbirini nötrleyecek şekilde gösteriyor, yani limiti kapatmıyor.
Ayrıca ekran 45 değil %62.5 sRGB, Adaptif SYNC falan var. Tabii ki daha iyi ekranlar da var ama bu da o kadar kötü değil.