Ram sonradan eklemek daha kâr lı ama neyse. İade etmeye bakın.Hocam 16 gb Ram olanı aldım
Tuf a15 r7 7735hs ve rtx 4050 kullanıyorum. Evet ısınma var fakat bu fiyatta bu özelliklerdeki istisnasız her laptopda var. Victusdan tut omen'a kadar. Ghosting yine aynı şekilde Belki Victus'da biraz daha az var fakat çok aşırı bence fark etmiyor. Wifi kartı sorunu yaşamadım daha?Isınıyor panel ghostingli ve wi-fi kartı sorun çıkarıyor.
Tuf a15 r7 7735hs ve rtx 4050 kullanıyorum. Evet ısınma var fakat bu fiyatta bu özelliklerdeki istisnasız her laptopda var. Victusdan tut omen'a kadar. Ghosting yine aynı şekilde Belki Victus'da biraz daha az var fakat çok aşırı bence fark etmiyor. Wifi kartı sorunu yaşamadım daha?
Hepsinde olmaz bence o laptop sorunludurASUS TUF A15 kronik Wi-Fi kartı problemi
Herkese öncelikle merhaba. Bende ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP037 (2023 model) var. Anlayacağınız gül gibi 3 aylık cihaz. Garantisine bitmesine daha çok var. "Realtek 8852be Wireless lan Wi-Fi 6 PCI-e nic" Wi-Fi kartı var. Konuya gelecek olursak ara ara Wi-Fi kopup geri gelmesi, oyunlarda...www.technopat.net
dediğim gibi ben yaşamadım attığın linktede yaşamayanlar var. Yaşayanlar var. Evet kronik olabilir. İlk defa gördüm bunu.ASUS TUF A15 kronik Wi-Fi kartı problemi
Herkese öncelikle merhaba. Bende ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP037 (2023 model) var. Anlayacağınız gül gibi 3 aylık cihaz. Garantisine bitmesine daha çok var. "Realtek 8852be Wireless lan Wi-Fi 6 PCI-e nic" Wi-Fi kartı var. Konuya gelecek olursak ara ara Wi-Fi kopup geri gelmesi, oyunlarda...www.technopat.net
bilmiyorum dediğim gibi ben yaşamadım.F15 de var mıdır sipariş ettim
Ryzen 7 7735HS RTX 4060 Asus Tuf A15 FA507NV-LP039 kullanıyorum 13 ay oldu alalı, 1 kere bile Wifi sorunu yaşamadım. Biri yaşadı diye kronik mi oluyor?ASUS TUF A15 kronik Wi-Fi kartı problemi
Tuf serisi iyi değilki zaten f15dede aynı sorun varRyzen 7 7735HS RTX 4060 Asus Tuf A15 FA507NV-LP039 kullanıyorum 13 ay oldu alalı, 1 kere bile Wifi sorunu yaşamadım. Biri yaşadı diye kronik mi oluyor?
2 sene de 2021 F15 kullandım dostum, şu her tarafı kronik sorunlu olan 2020 A15'in yorumlarını okuyup da tüm Tuf'lara sallamaktan vazgeçseniz artıkTuf serisi iyi değilki zaten f15dede aynı sorun var
Tuf alınmaz zaten2 sene de 2021 F15 kullandım dostum, şu her tarafı kronik olan 2020 A15'in yorumlarını okuyup da Tuf'a sallamaktan vazgeçseniz artık