Muhammet59
80+
- Reaksiyon skoru
- 172
ASUS TUF Gaming GT301 Adreslenebilir RGB Fanlı Temperli Cam USB 3.1 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Takip edicemHocam bazen gt501 1600 e dusuyor incehesapta 2 3 haftada bir onu alın derim
Güzel kasa ama küçük biraz ya. Gt501 çok daha kaliteli![]()
ASUS TUF Gaming GT301 Adreslenebilir RGB Fanlı Temperli Cam USB 3.1 ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben aktif kullanıyorum.Tasarım ve dayanıklılık olarak çok iyi.Ancak işlevsellik olarak dandik bir kasa.Küçük yani.Üst tarafa 240mm sıvı soğutucu bile çok zor takılıyor hatta çoğu takılmıyor.Bunları düşünerek alacak olan alsın.Alınmaz. Muadili kasalar 800-1000 bandında. Üst segment kasa zannetmeyin.
Edit: kasa fiyatlarına nolmuş böyle.![]()
Üste 240lık sıvı soğutma takabildiniz miBen aktif kullanıyorum.Tasarım ve dayanıklılık olarak çok iyi.Ancak işlevsellik olarak dandik bir kasa.Küçük yani.Üst tarafa 240mm sıvı soğutucu bile çok zor takılıyor hatta çoğu takılmıyor.Bunları düşünerek alacak olan alsın.
Sahibindende daha ucuza bulabilirsiniz belki kasa sonuçta pek bir şey farkedecegini sanmıyorum![]()
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com