❌İndirim Bitti! Asus TUF GAMING GT501 // 2599₺

Üstte ve altta var ön tarafta yok. Hava akışını kötüleştiriyor zaten toz filtresi ben tercih etmiyorum çok.

Asus'unda fiyatı hoş değil ama işte.

2600+400= 3000?

P600S birde deli gibi premium kasa. GT501'i yer.
Asus tuf da type C desteği olsa iyiydi senin önerdiğin kasada var phanteks en düşük 3300 lerde fiyatı düşse iyi aslında ama Asus tuf kasası canavar gibi duruyor

Asus tuf da type C desteği olsa iyiydi senin önerdiğin kasada var phanteks en düşük 3300 lerde fiyatı düşse iyi aslında ama Asus tuf kasası canavar gibi duruyor
Geçen hafta inventusta 2900 TL falandı işte. Benim için ses yalıtımı çok iyi özellik o yüzden P600S gibi bir premium kasaya bayılıyorum. Tasarımı kişiden kişiye göre değişir ama bana göre GT501'den daha iyi.

He birde bu kasa var GT501'den daha iyi.

Geçen hafta inventusta 2900 TL falandı işte. Benim için ses yalıtımı çok iyi özellik o yüzden P600S gibi bir premium kasaya bayılıyorum. Tasarımı kişiden kişiye göre değişir ama bana göre GT501'den daha iyi.

P600S nin videosuna baktım bu kasada sadece altta toz filtresi var üstte ve önde sadece kumaş mesh paneller var bunlarda tozu engellemez bu kasa toz manyağı olur kasanın ses yalıtımlı panellerini taksak bu seferde içi hamam gibi olur sen kasanın resmini çekip atar mısın

bende bu kasayı istiyorum ama toz filtresi yok bu kasanın :S tek eksisi o

Geçen günkü indirimde p600s sipariş etmiştim, iptal mi etsem acaba?

Geçen günkü indirimde p600s sipariş etmiştim, iptal mi etsem acaba?
gt501 çok kaliteli lakin önü mesh değil köpek ölüsü gibi kasa demir yığını :) tank resmen ferah ferah tek eksi önü mesh değil.... lian li II mesh modeli çok ferah lakin tooz filtresi yok. p600s de ses yalıtımı ayağına çok boğuk duruyor...

Ne diyelim her güzelin bir kusuru vardır 😀
Açıkçası kalite fiyat performans yönünden p600s çok mantıklı geldi. Beyaz modeli de biraz modern duruyor, fakat diğerleri dediğin gibi pek kendini göstermiyor.

gt501 çok kaliteli lakin önü mesh değil köpek ölüsü gibi kasa demir yığını :) tank resmen ferah ferah tek eksi önü mesh değil.... lian li II mesh modeli çok ferah lakin tooz filtresi yok. p600s de ses yalıtımı ayağına çok boğuk duruyor...
Şöyle dört dörtlük bir kasa yok uygun fiyatlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,775
Üyeler
173,721
Son üye
BerkeX
Geri