Neler Yeni

İnceleme Asus Tuf Gaming GT501 White Edition İnceleme

PROS(!)

80+
Arkadaşlar bu kasayı kendi imkanlarımla incelemeye çalıştım. Umarım beğenirsiniz.

Bu kasa gerçekten çok güzel bir kasa. Sağlamlığı olsun, görüntüsü olsun. Üzerinde birisi 140 mm, diğerleri 120 mm olmak üzere 4 tane fan var. Kasa 4 alaşımdan oluşma.
Umarım beğenirsiniz. Buradan Hera Bilişime'de teşekkür ediyorum ilgilenmelerinden dolayı.

Sorularınız olursa özelden cevaplarım.

PROS(!)

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu yasınızda bu isi yapmak özgüven ister kutluyorum

Hocam aslında doğrusunu söyleyeyim.Bu benim babam.Kendisi edebiyat öğretmeni ve teknoloji ile çok ilgili.Zaten bende bilgisayar ilgimi babamdan aldım.Ben babama söyledim bir kanal açalım diye.Açtık normalde ben çekecektim videoyu ama ben kamera karşısında konuşamıyorum.Öyle babam çekti videoyu.

HyperLeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Ali Demir Alpay
Arkadaşlar bu kasayı kendi imkanlarımla incelemeye çalıştım. Umarım beğenirsiniz.

Bu kasa gerçekten çok güzel bir kasa. Sağlamlığı olsun, görüntüsü olsun. Üzerinde birisi 140 mm, diğerleri 120 mm olmak üzere 4 tane fan var. Kasa 4 alaşımdan oluşma.
Umarım beğenirsiniz. Buradan Hera Bilişime'de teşekkür ediyorum ilgilenmelerinden dolayı.

Sorularınız olursa özelden cevaplarım.
:)

Ekler

• Bruh.png
    Bruh.png
    1.3 MB · Hit: 49

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Elinize sağlık
Bilgisayardan anlıyorum diyenlerden kat kat daha iyi anlatıyor babanız.

T.P.G.

80+ Titanium
Hocam aslında doğrusunu söyleyeyim.Bu benim babam.Kendisi edebiyat öğretmeni ve teknoloji ile çok ilgili.Zaten bende bilgisayar ilgimi babamdan aldım.Ben babama söyledim bir kanal açalım diye.Açtık normalde ben çekecektim videoyu ama ben kamera karşısında konuşamıyorum.Öyle babam çekti videoyu.
Babanıza helal olsun
Bir şeyle kamerayı sabitleseniz güzel olurdu ama olsun :)

Cidden bu yaşta bu işi yapmak 👏

PROS(!)

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Vay be babam yaşındaki adam neler yapıyor benim babam da benden su getirmemi istiyor. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babanın biraz diksiyonu olsa ve biraz da profesyonel bir çekim yapılsa güzel bir kariyeri bile olur. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,452
Üyeler
164,845
Son üye
Wysplex
Top Bottom