Neler Yeni

ASUS TUF GAMİNG GTX1660 Tİ 5399TL

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben hiç wattman almadm 2014ten beri bu arada her AMD kart sorunlu değil ama her Nvidia kart da sorunsuz değil bunun farkına varın AMDnin de sorunu var Nvidia'nın da
Teraziye 2 kartı koyduğunda Nvidia mı ağır basıyor.
Nvidia son 5 senedir geliştirdiği donanım değil yazılım eklentileri dahil sorun çıkartmaya yeterliyken Amd nvidia kadar eklenti eklemediği halde sorundan geçilmiyor.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz
gigabyte marka olanı mı diyorsun tam bilmiyorum ama bana çok ısınıyor demişlerdi alırken ondan dolayı 500 lira fark verip asus dual almıştım kartın çok ısınmasındansa az performansı tercih ederim ama zaten şuan en ucuz 5900 küsür lira en ucuz rtx2060
Zatenr rtx2060 pek alma taraftarı değilim ama rtx sonuçta. 1660 fiyatı 4k olcakki haketsin.

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
Ben hiç wattman almadm 2014ten beri bu arada her AMD kart sorunlu değil ama her Nvidia kart da sorunsuz değil bunun farkına varın AMDnin de sorunu var Nvidia'nın da
dostum bak yukarda belirttim ben amd de hata alma oranın daha yüksek diye kul yapısı bu hata da olur illa fakat amdnin ki biraz fazla sanki sizde keşke bunu kabullenseniz tamam haklısınız en f/p kart ama wattman diye de bir şey var bunu da düşünmek gerekiyor alırken he risk alırım derse birileri alsın yok alamam diyen varsa da kartın fiyatı şuan gayet uygun bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zatenr rtx2060 pek alma taraftarı değilim ama rtx sonuçta. 1660 fiyatı 4k olcakki haketsin.
dostum tr de yaşadığımızı göz önünde bulundurarak konuşursak daha doğru olur sanki :D:D

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,714
İsim
Yavuz
dostum bak yukarda belirttim ben amd de hata alma oranın daha yüksek diye kul yapısı bu hata da olur illa fakat amdnin ki biraz fazla sanki sizde keşke bunu kabullenseniz tamam haklısınız en f/p kart ama wattman diye de bir şey var bunu da düşünmek gerekiyor alırken he risk alırım derse birileri alsın yok alamam diyen varsa da kartın fiyatı şuan gayet uygun bence

dostum tr de yaşadığımızı göz önünde bulundurarak konuşursak daha doğru olur sanki :D:D
O zaman alınmaz :D

L7vely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yamaç Ulus
@L7vely Dostum fazla çırpınma wattman var mı var bitti senin yiyip yememen önemli değil ve ya benim watman hatası alıp almamam. Forumlarda burda donanım haberde x sitelerde Google tonlarca hergün yeni eklenen konular var.
Sorun wattman yemek değil sorun para verdiğin bir firmanın buna çözüm bulamaması. 1 Sene önce başlamış bir şey değil bu çok uzun zamanlardır olan bir şey.
Farkındayım öyle bir hata olduğunun ama bunun kullanıcıların %70'inin yaşadığını düşünmüyorum
%20'isi belki yaşamıştır
Ben 4 tane AMD kartı kullandım HD6570'i saymıyorum çok eski bir kart
Bu 4 kartada tamamen benim şansıma hiç bir sıkıntı yaşamadım mı yani tamamen şans mı bu

sürücüleri hiç hatırlamıyorum ama bu forumda konuyla ilgili açılan bi hata giderme rehberindeki herşeyi denememe rağmen almaya devam ettim ilk rx580 8gb kullandım daha sonra rx5500 xt 8gb kullandım bunlardan sonra amd ye tövbe ettim fakat forumda olsun arkadaşlarım olsun rx6600ü çok önerince aldım fakat 1 ay geçmeden çileden çıktım ve sattım günde bazen 2 3 defa alıyordum hatayı ama kesin 1 defa alıyordum
500 serisi wattman konusunda en kötü modellerden biriydi zaten hocam
Ama 5500XT ve 6600'de sorun yaşamanız saçma geldi
5500XT kullanan 3 tane arkadaşım var biri kuzenim diğer 2'si oyun oynadığım arkadaşlarım kuzenimin sistemini ben kurdum herhangi bir sorun yaşamadı şu zamana kadar
Oyun oynayan 2 tane arkadaşımda hiç bir sorundan müzdarip değil
6600'ü ben kullanıyorum direk 4 aydır ve hiç bir sorunla karşılaşmadım bilemedim garip

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Farkındayım öyle bir hata olduğunun ama bunun kullanıcıların %70'inin yaşadığını düşünmüyorum
%20'isi belki yaşamıştır
Ben 4 tane AMD kartı kullandım HD6570'i saymıyorum çok eski bir kart
Bu 4 kartada tamamen benim şansıma hiç bir sıkıntı yaşamadım mı yani tamamen şans mı bu
%20 mi kardeşine 2 5tl verip elindeki 50tl almak kadar kolay değil bu söylediğin laf :D
Wattman>Amd bitti.
1 kere Adamlar kullanıcılarını insan yerine koymuyor koysa uzun süredir gelen bu hataya gece gündüz çözüm üretirler. Ram mhz yükselttim Wattman işlemcime oc ettim Wattman. Msi afterbourner indirem hop kardeşim nereye Wattman pc kapat demiyim acil işim fişten çekeyim heeeeeeeeeeyyyyyyy Wattman orda Wattman burda Wattman şurda Wattman yeter artık ama.
Biz bunları ram oc ile anlattık biz bunlar işlemci oc ile anlattık biz bunları format atarken dahi anlattık.

L7vely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yamaç Ulus
%20 mi kardeşine 2 5tl verip elindeki 50tl almak kadar kolay değil bu söylediğin laf :D
Wattman>Amd bitti.
1 kere Adamlar kullanıcılarını insan yerine koymuyor koysa uzun süredir gelen bu hataya gece gündüz çözüm üretirler. Ram mhz yükselttim Wattman işlemcime oc ettim Wattman. Msi afterbourner indirem hop kardeşim nereye Wattman pc kapat demiyim acil işim fişten çekeyim heeeeeeeeeeyyyyyyy Wattman orda Wattman burda Wattman şurda Wattman yeter artık ama.
Biz bunları ram oc ile anlattık biz bunlar işlemci oc ile anlattık biz bunları format atarken dahi anlattık.
Ram'imi 3800MHz CL16'a OC ettim ve herhangi bir sorunum yok
İşlemcim OC edilmeye gerek duyulmuyor
Aldığımdan beri hiç bir elleme yapmadığım bu 4 kartta sorun yaşamıyorsam siz nasıl yaşıyorsunuz?
Ayrıca sorun çözmüyor değiller 6000 serisinde 500 serisinde ki kadar wattman yaşayan var mı bir bak istersen
7000 serisinde belki bu sorunu kökten çözecekler nereden biliyorsun?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ram'imi 3800MHz CL16'a OC ettim ve herhangi bir sorunum yok
İşlemcim OC edilmeye gerek duyulmuyor
Aldığımdan beri hiç bir elleme yapmadığım bu 4 kartta sorun yaşamıyorsam siz nasıl yaşıyorsunuz?
Ayrıca sorun çözmüyor değiller 6000 serisinde 500 serisinde ki kadar wattman yaşayan var mı bir bak istersen
7000 serisinde belki bu sorunu kökten çözecekler nereden biliyorsun?
5000Serisi çıkalı ne kadar oldu yaşın kaç bilmem ama şu firmanın hatasını bu kadar normalmiş gibi gösteren küçük insanları görünce cidden neyse kardeşim sen devam et.

L7vely

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yamaç Ulus
Uygunsuz davranış
5000Serisi çıkalı ne kadar oldu yaşın kaç bilmem ama şu firmanın hatasını bu kadar normalmiş gibi gösteren küçük insanları görünce cidden neyse kardeşim sen devam et.
19 yaşındayım yarın 20'e giriyorum
Küçük insan dediğin eline kardeş verir haberin olsun laflarına dikkat et
Ayrıca fimanın hatalarını küçük göstermiyorum
4 tane kart aldım 4'ünde de wattman sorununu yaşamadım buna yapabileceğin bir açıklaman yok yoksa sus

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,566
İsim
Hacı
RX 6600 varken...

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
19 yaşındayım yarın 20'e giriyorum
Küçük insan dediğin eline kardeş verir haberin olsun laflarına dikkat et
Ayrıca fimanın hatalarını küçük göstermiyorum
4 tane kart aldım 4'ünde de wattman sorununu yaşamadım buna yapabileceğin bir açıklaman yok yoksa sus
Ben 29 yaşındayım 19 yaşında olman dik başlı olduğunun göstergesi zaten.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler