Neler Yeni

Asus tuf gaming k3 brown switch klavye alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Taylan Palamut

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
mehmet ali oğuz

TayfunBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tayfun Arık
hocam bende şuan xpg summoner var kargodan 3-4 gün önce geldi incelemeni şiddetle tavsiye ederim süper bir şey en kaliteli switchler kullanılmış mekanik ben 1200 liraya aldım indirimdeyken ama bu ayrı bi klavye kesinlikle denemeni öneririm (red switch)

mythrowib

80+ Silver
Arkadaşlar bu klavye şu an 1069 TL'ye alınır mı sizce?
Xpg summonera bakabilirsin. Xpg bütçeni aşıyorsa güzel klavye k3

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Taylan Palamut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bende şuan xpg summoner var kargodan 3-4 gün önce geldi incelemeni şiddetle tavsiye ederim süper bir şey en kaliteli switchler kullanılmış mekanik ben 1200 liraya aldım indirimdeyken ama bu ayrı bi klavye kesinlikle denemeni öneririm (red switch)
Xpg summonera bakabilirsin. Xpg bütçeni aşıyorsa güzel klavye k3
Linkini atabilir misiniz acaba

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe

TayfunBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tayfun Arık
Ben red veya brown switch bakıyorum neyse teşekkürler yine de
aga bence bekle ben kullanıyorum hani yanlış anlama ınsanın elleyesi geliyor klavyeyi sesleri falan müthiş biraz sabret stok gelince yapış red switche ben kampanyadan aldım umarım sanada nasip olur ben şuana kadar okadar forumda okudum ama bi dezavantajını okumadım güncellemesi dışında klavyenin renkleri gidip geliyormuş tuşları farklı algılayabiliyormuş ama onuda düzeltmişler yani alıcak olursan kafanda şüphe olmasın kullananlara sorabilirsin yada diğer forumlarda okuyabilirsin saygılarımla .

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,293
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
K7'sini almıştım tuşları kütük gibiydi çok kötüydü iade etmiştim ama brown switch ise alınır.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
aga bence bekle ben kullanıyorum hani yanlış anlama ınsanın elleyesi geliyor klavyeyi sesleri falan müthiş biraz sabret stok gelince yapış red switche ben kampanyadan aldım umarım sanada nasip olur ben şuana kadar okadar forumda okudum ama bi dezavantajını okumadım güncellemesi dışında klavyenin renkleri gidip geliyormuş tuşları farklı algılayabiliyormuş ama onuda düzeltmişler yani alıcak olursan kafanda şüphe olmasın kullananlara sorabilirsin yada diğer forumlarda okuyabilirsin saygılarımla .
Bence de red switch daha iyi ayrıca renkleri soluk değil.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Arkadaşlar bu klavye şu an 1069 TL'ye alınır mı sizce?
2 hafta önce falan redragon k530 brown switch aldım hem ışıkları gayet belirgin hem %60 olduğu için alan tasarrufu yaşıyorum hem de bluetoothu olduğu için kablosuz kullanabiliyorum ve hiç gecikme yok isterseniz bakabilirsiniz ben aldığımda 900 liraya falan almıştım şimdi fiyatını yine düşürmüşler 800 lira civarına geliyor

Top Bottom