Neler Yeni

Asus Tuf gaming laptop

GOTEDOMA0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
EMRE
Arkadaşlar çok araştırdım sonunda Asusta karar kıldım , Yalnız Bu Üründe Tuf Gaming görseli var , Fakat Tuf Dush yazıyor bu ürünü alan var mı , Satıcıya sordum Bire bir aynısı geliyor dedi görselle bir sıkıntı olur mu dush serisi almak istemiyorum

Ekler

• 20220425_210652.jpg
    20220425_210652.jpg
    451 KB · Hit: 43

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,408
İsim
Oğuz Oğuz
Arkadaşlar çok araştırdım sonunda Asusta karar kıldım , Yalnız Bu Üründe Tuf Gaming görseli var , Fakat Tuf Dush yazıyor bu ürünü alan var mı , Satıcıya sordum Bire bir aynısı geliyor dedi görselle bir sıkıntı olur mu dush serisi almak istemiyorum
Fiyatı ne kadar?
Isınma sorunu olabilir.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Aynisini arkadasim almis kurulumunu vs ben yaptım driverlari çok sıkıntı 2 saat bulamıyorsun. Ilk yuklediginde m2ssd gormuyor win flash diskine intel dosyasi atman lazim felan meşakkatli biraz. ayrıca mühendislik programlarini calistirmiyor hata veriyor surekli. Kendi laptobumda ayni programlari sorunsuz calistiriyorum bende msi bravo 15 var mesela

GOTEDOMA0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
EMRE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynisini arkadasim almis kurulumunu vs ben yaptım driverlari çok sıkıntı 2 saat bulamıyorsun. Ilk yuklediginde m2ssd gormuyor win flash diskine intel dosyasi atman lazim felan meşakkatli biraz. ayrıca mühendislik programlarini calistirmiyor hata veriyor surekli. Kendi laptobumda ayni programlari sorunsuz calistiriyorum bende msi bravo 15 var mesela
Hocam kurulumunu Yakın bi bilgisayarcı var ona yaptırmayı planlıyorum sürücülerini falan , gecen gün kontrol ettim media markta ürünü gercekten cok güzeldi o kadar saat acikti orda sop soguktu tabii ki yükte değil ama guzeldi , Sürucu işi kafamı karıştırdı bunda 600 700tl daha ucuza aynı özelliklerde İdeapad 3 var onu mu alsam acaba ? Bunun fiyati 14.6 civari değişiyor ama duşmüyor İ3 13999 hangisini alsam

Top Bottom