Ben gamepower ursa kullanıyorum ve arkadaşım da benden görüp aldı, ikimiz de çok memnunuz, kaldı ki Gamepower şuan gaming piyasasında oldukca saglam satışlar yapan, çoğu kullanıcısını memnun eden bi marka. Para verilmez muhabbeti çok saçma.direk tuf m3 hocam gamepowere para verilmez
Eyw bunuda düşünecemBen gamepower ursa kullanıyorum ve arkadaşım da benden görüp aldı, ikimiz de çok memnunuz, kaldı ki Gamepower şuan gaming piyasasında oldukca saglam satışlar yapan, çoğu kullanıcısını memnun eden bi marka. Para verilmez muhabbeti çok saçma.
Bütçem olmasına rağmen 500 TL vermek yerine 279 TL ye Gamepower Ursa modelini aldım. Konu sahibine öneririm.
bende ursa modeli olmasada birçok gamepower rampage gamebooster logitech razer steelseries asus hp lenovo gibi markaların ürünlerini kullandım ve kesinlikle logitech,razer,asus,steelseries çok daha kaliteli ürünler idi ki zaten hem kağıt üzerinde hemde pratikte asus tuf m3 çok çok daha kaliteli bir mouse ki asus ve gamepower karşılaştırılamaz bir marka ki gamepower dünya üzerinde epi topu kaç ülkede satılıyor çinden gelen fason mallardan başka hiçbir şey değilBen gamepower ursa kullanıyorum ve arkadaşım da benden görüp aldı, ikimiz de çok memnunuz, kaldı ki Gamepower şuan gaming piyasasında oldukca saglam satışlar yapan, çoğu kullanıcısını memnun eden bi marka. Para verilmez muhabbeti çok saçma.
Bütçem olmasına rağmen 500 TL vermek yerine 279 TL ye Gamepower Ursa modelini aldım. Konu sahibine öneririm.
Ben arkadaşın attıgı 3 mouse dan en iyisi gamepower ursa demedim. Senin 'gamepowere para verilmez' yazına istinaden cevap yazdım. Ben de biliyorum asus ve logitech in yanında gamepower ın daha alt seviyede bi marka oldugunu. Ofiste Logitech evde Gamepower kullanıyorum hatta.bende ursa modeli olmasada birçok gamepower rampage gamebooster logitech razer steelseries asus hp lenovo gibi markaların ürünlerini kullandım ve kesinlikle logitech,razer,asus,steelseries çok daha kaliteli ürünler idi ki zaten hem kağıt üzerinde hemde pratikte asus tuf m3 çok çok daha kaliteli bir mouse ki asus ve gamepower karşılaştırılamaz bir marka ki gamepower dünya üzerinde epi topu kaç ülkede satılıyor çinden gelen fason mallardan başka hiçbir şey değil