Neler Yeni

Yardım Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Gaming Mouse / Asus Rog Strix Impact II Gaming Mouse

cznCaYLaK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert AKSU
Yakın zamanda mouse almayı düşünüyorum. Genelde fps oyunları oynarım ve bu 2 mouse arasında kaldım sizin tercihiniz ne yönde olurdu? Teşekkürler.

Ekler

• B1Hasus-tuf-gaming-m3-aura-sync-rgb-gaming-mouse-5.jpg
    B1Hasus-tuf-gaming-m3-aura-sync-rgb-gaming-mouse-5.jpg
    30.3 KB · Hit: 32
  • 14540613.jpg
    14540613.jpg
    32.2 KB · Hit: 53

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Yakın zamanda mouse almayı düşünüyorum. Genelde fps oyunları oynarım ve bu 2 mouse arasında kaldım sizin tercihiniz ne yönde olurdu? Teşekkürler.
Ben monster pusat v5 mouse almayı düşünüyorum güzel ve ağırlığı ayarlanabilir bir mouse serçe ve yüzük parmağı destekleri de güzel bunlar yerine onu öneririm

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Ben monster pusat v5 mouse almayı düşünüyorum güzel ve ağırlığı ayarlanabilir bir mouse serçe ve yüzük parmağı destekleri de güzel bunlar yerine onu öneririm

Impact II daha iyidir.

Arxca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Arca Akça
Kalite, aura sync, daha iyi switchler.
Swicth de kalite farkı yok bence üstelik mouse da çoğu kişi gıcırdama sesinden bahsediyor monster da öyle bir şey yok serçe parmak ve yüzük parmağı desteği olması boyutu her ele uyacak ve ağırlığı ayarlanabilir olmasi monsteri her zaman en az 1 adım öne atacaktır tabii ki fiyat farkı 150 TL ama bence bütçesi artarsa kesinlikle monster al 120 gram ağırlığına kadar düşebiliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Impact II daha iyidir. Ama MX518 almanızı öneririm.

Top Bottom