- Konu Sahibi Konu Sahibi
Eywknk cok kafaya takma valla oyle ahım sahım fark yok
Eywknk cok kafaya takma valla oyle ahım sahım fark yok
driverRTX3050 var hocam
Nvidia son sürümdriver
O nasıl oluyo la? Monitör hdmi 1.4 girişe sahip gözüküyor, hdmi 2.1 kablo takarsan 144 mü alıyorsun ? Bunun mümkün olmaması gerekiyor ben mi yanlış anladım ?Hocam nasıl olmuyor ya hdmi 2.1 ile 1080pde 144 hz alına biliyor olarak veriler okudum çoğu arkadaşım alıyor hdmi ile
onu nasıl yapıyosun hacı bi faydası oluyo mu renklerehocam paranıza yazık ne gerek war 20 hz ıcın benım monıtor 2k 180 hz 8bit ben sırf 10 bıt ıcın 120 hz de kullanıyom
yok hacı doğru biliyosun kablo alsa da farketmezO nasıl oluyo la? Monitör hdmi 1.4 girişe sahip gözüküyor, hdmi 2.1 kablo takarsan 144 mü alıyorsun ? Bunun mümkün olmaması gerekiyor ben mi yanlış anladım ?
Hdmi 2.1 kablo takmıyorumki suanda kutudan çıkanı takıyorumO nasıl oluyo la? Monitör hdmi 1.4 girişe sahip gözüküyor, hdmi 2.1 kablo takarsan 144 mü alıyorsun ? Bunun mümkün olmaması gerekiyor ben mi yanlış anladım ?
Ne yapmam gerekiyor peki hocamonu nasıl yapıyosun hacı bi faydası oluyo mu renklere
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hacı doğru biliyosun kablo alsa da farketmez
evet oluyor 10-bit bir görüntü 1.07 milyar renk gösterirken 8-bit ile 16.7 milyon renk elde edersinizonu nasıl yapıyosun hacı bi faydası oluyo mu renklere
yok hacı doğru biliyosun kablo alsa da farketmez
Control Panel'den yapılıyo sanırsam. Hani bu bir altta asıl değerler bir de ULTRA HD,SD değerleri oluyo üstte. Herhalde o tabi farklı bir şey ise bilmiyorum.onu nasıl yapıyosun hacı bi faydası oluyo mu renklere
Ekran kartını bir güncelle bu benim attığım fotoğraf var ya control panel oradan customize var özel değer verebildiğin bir orayı yokla.Hdmi 2.1 kablo takmıyorumki suanda kutudan çıkanı takıyorum
Driver güncel hocam control panele nerden erişeceğimControl Panel'den yapılıyo sanırsam. Hani bu bir altta asıl değerler bir de ULTRA HD,SD değerleri oluyo üstte. Herhalde o tabi farklı bir şey ise bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartını bir güncelle bu benim attığım fotoğraf var ya control panel oradan customize var özel değer verebildiğin bir orayı yokla.
Driver güncel hocam control panele nerden erişeceğim
Oraya girdiğim zaman arkadaştaki gibi ayarlar bende yok hocam sadece resimdekiler varMesaj otomatik birleştirildi:
Ya sağ tık at , ya da arama çubuğuna yaz.
Hocam şunu bir indirip, indirme yerinde özel indirme seçeneğini seçip, eski sürücüleri temizleyerek kurma (temiz kurulum) yapabilir misiniz?Oraya girdiğim zaman arkadaştaki gibi ayarlar bende yok hocam sadece resimdekiler var
Hocam şunu bir indirip, indirme yerinde özel indirme seçeneğini seçip, eski sürücüleri temizleyerek kurma (temiz kurulum) yapabilir misiniz?
https://www.nvidia.com/tr-tr/geforc...tr-tr/geforce/drivers/results/218772/[/QUOTE]tamam bi deneyim hocam
yine aynısı hocam bişey değişmediHocam şunu bir indirip, indirme yerinde özel indirme seçeneğini seçip, eski sürücüleri temizleyerek kurma (temiz kurulum) yapabilir misiniz?
Geforce Driver Results | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com