Arkadaşlar monitörü alalı 1 ay oldu yeni yeni ekranımda özellikle youtubeda turuncu renklerde daha cok kırmızı nokta cıkıyo. Monitörde ölü piksel testi de yapınca bir şey cıkmıyor sorun nedir sizce? ne yapmam gerekir?
böyle yazılarda çok cıkıyor neyden kaynaklı acaba?ss at
bide ss alınca ss de gözükmüyo telefondan cekip atınca gözüküyorss at
hocam display port kullanıyorum ben, onu mu değiştirmeyi denesem?Birisi aynı hata için hdmi kablosunu değiştirdim düzeldi demişti
dene hocam denemeye değer.hocam display port kullanıyorum ben, onu mu değiştirmeyi denesem?
renk kalibrasyonuda çözebilir istediğini eskiden aynı monitör 27 inch olanını kullanıyordum bulabilirsem renk ayarlarını atacağım.Arkadaşlar monitörü alalı 1 ay oldu yeni yeni ekranımda özellikle youtubeda turuncu renklerde daha cok kırmızı nokta cıkıyo. Monitörde ölü piksel testi de yapınca bir şey cıkmıyor sorun nedir sizce? ne yapmam gerekir?
fps modunda, yarış moduna da alınca aynı sekilde oluyorBiraz saçma olacak ama görüntü modu neyde kontrol eder misiniz
Tamamdır. Bende de aynı monitör vardı RTS/RPG moduna geçince bende de öyle gözüküyor da.fps modunda, yarış moduna da alınca aynı sekilde oluyor