Neler Yeni

Asus tuf gaming VG249Q3A alıyorum

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mustafa
ölü piksel çıktı mı veya ghosting problemi varmı
aynısından 2 tane aldım biri yan monitör olarak kullanıyorum 2.el kapalı kutu almıştım cüzi miktara onda 2 tane takılmış piksel çıktı değişim yapmaya üşendim ki monitörün dibine kadar girmediğim için belli dahi olmuyor diğerini de vatandan almıştım sorunsuz çıktı ölü piksel takılmış piksel fln çıkmadı bu monitörde de ghostinge rastlamadım gayet de memnunum tavsiye ederim amazon da ölü piksel çıksada iade alıyor diye biliyorum zaten değişim yaparsın en kötü ama gayet iyi yeterli gelir

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
Ben de bu monitörün 2k olanı alıp almama konusunda kararsızım , konu da açtım. Dell , msı ve philips önerenler de oldu.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bu monitörün 2k olanı alıp almama konusunda kararsızım , konu da açtım. Dell , msı ve philips önerenler de oldu.
herkes bişey öneriyor ama bu monitöre baktım forumlarda olumsuz bişey yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynısından 2 tane aldım biri yan monitör olarak kullanıyorum 2.el kapalı kutu almıştım cüzi miktara onda 2 tane takılmış piksel çıktı değişim yapmaya üşendim ki monitörün dibine kadar girmediğim için belli dahi olmuyor diğerini de vatandan almıştım sorunsuz çıktı ölü piksel takılmış piksel fln çıkmadı bu monitörde de ghostinge rastlamadım gayet de memnunum tavsiye ederim amazon da ölü piksel çıksada iade alıyor diye biliyorum zaten değişim yaparsın en kötü ama gayet iyi yeterli gelir
teşekkürler amazondan değil de trendyoldan almayı düşünüyorum amazonda bi sorun çıkarır mı

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
herkes bişey öneriyor ama bu monitöre baktım forumlarda olumsuz bişey yoktu

teşekkürler amazondan değil de trendyoldan almayı düşünüyorum amazonda bi sorun çıkarır mı
Trendyol'dan alacaksanız da mümkünse trendyol kendi satıcısı olsun ya da bilindik yerler..
Evet , herkes farklı bir şey söylüyor ben de çok kararsız kaldım. İyi araştırıp karar ver , zaten hafta sonu kargoya verilmez bugün.

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Trendyol'dan alacaksanız da mümkünse trendyol kendi satıcısı olsun ya da bilindik yerler..
Evet , herkes farklı bir şey söylüyor ben de çok kararsız kaldım. İyi araştırıp karar ver , zaten hafta sonu kargoya verilmez bugün.
bayadır araştırıyorum philips bi modeli var ama asus varken de alasım gelmedi msi modeli var 4k bilmiyorum en iyisi asus gibi duruyor

amazon kendi satıcısı mı

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
bayadır araştırıyorum philips bi modeli var ama asus varken de alasım gelmedi msi modeli var 4k bilmiyorum en iyisi asus gibi duruyor

amazon kendi satıcısı mı
yani eğer alacaksan satıcı ve gönderen amazon olursa çok iyi olur.
Aynı şekilde eğer asus ya da msı'ın bizzat kendisi satmıyorsa yine trendyol ve hepsiburada kendi satıcısı bana daha güvenilir geliyor..

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Murat

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Jiyu
Gönderici
Amazon.com.tr
Satıcı
Amazon.com.tr
Attığınız linkte satıcıya git dediğimizde satıcı ve gönderen amazon diyor evet.
Doğal olarak almak istediğiniz monitörü araştırıp öyle karar verin , amazon satıcı ve gönderici olarak almak bence en doğrusu fakat her monitör olmayabiliyor..

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Murat
Gönderici
Amazon.com.tr
Satıcı
Amazon.com.tr
Attığınız linkte satıcıya git dediğimizde satıcı ve gönderen amazon diyor evet.
Doğal olarak almak istediğiniz monitörü araştırıp öyle karar verin , amazon satıcı ve gönderici olarak almak bence en doğrusu fakat her monitör olmayabiliyor..
az önce aldım asus tuf gaming vg249q3a monitörü

• Beğen
Top Bottom