🔥İndirim Asus Tuf Gamıng VG249QM5A 240 Hz 6.491 TL

İsimbulamajim

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,717
6200 tl ydi dün.

1 ay önce çıkmış monitör. Dün 7.200 TL'den 6.300 TL'e çakılmış konu geç açıldı sadece.

100 TL değil. Fiyatı 7.200 TL'den 6.300 TL'e düşürmüş çoğu satıcı.
ooo reis isme dikkat etmedim indirim senden sorulur pardon 😂🫡

1 tane de 27 2k sıkıntısız uygun bir monitör bul bize

Arkadaşlar yakın arkadaşım da ve bende bu monitör var aynı gün aldık ikimiz ikimiz de hdmi 2.1 üzerinden bağladık 240hz kullanıyoruz ancak ekran gidip geliyor bazen her hangi bir zaman içerisinde kronik bir sorun olabilir arkadaşım için çok sorun olmadı ancak ben bir kere çok sinirlenip yumruk attım monitöre siz siz olun bunları bilinçli olarak alın.

Arkadaşlar yakın arkadaşım da ve bende bu monitör var aynı gün aldık ikimiz ikimiz de hdmi 2.1 üzerinden bağladık 240hz kullanıyoruz ancak ekran gidip geliyor bazen her hangi bir zaman içerisinde kronik bir sorun olabilir arkadaşım için çok sorun olmadı ancak ben bir kere çok sinirlenip yumruk attım monitöre siz siz olun bunları bilinçli olarak alın.
Yumrukla düzeldi mi hocam o info da lazım.

Pek çok satıcı fiyatını aynı anda indirmiş. Renk gamutu ve parlaklığı yüksek, kontrastı ortalama monitör. 240 Hz olması ile birlikte FPS oyuncuları için oldukça güzel.

bu monitörün bir de 24.5inç olan versiyonu var onu mu önerirsiniz yoksa bu monitörü mü? cs2 için

Birazdaha üstüne koyup 2k monitör alın

Geri