ASUS TUF Gaming VG27AQ

Oguzhan93

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
5
Merhabalar öncelikle,

Şu linkte görünen monitörü birisi 550 tl ye satıyor 2hafta önce yurt dışından geldi dedi fotoğrafları ve kutusuyla beraber fotoğrafını çekmiş birebir aynı yani fakat curved değil flat yani düz ekran tarzında dediği için türkiyede bulamadım dediği gibi yurt dışından gelmiş yurt dışından gelmesi benim için bi sorun yaratırmı asus a bağlı yani garantisi vardır uluslar arası diye biliyorum. Kısaca sorum hediye olarak geldiğini belirtti göz boyama amaçlı olabilir bilemiyorum Yurt dışından gelmesi haricinde bi sorun yok orjinal duruyor yurt dışı olması sıkıntı çıkarırmı benim için ve Elden teslim alıcam dikkat etmem gereken bir durum varmıdır 2.Elciler yardım etsin :)

550 TL mi?

Evet bu yüzden kuşkulandım zaten elden değilde kargo ile alsam emin olup almam yani riske atamam gidip bakıp alıcam sonuçta
Yani bana çok değişik geldi. 550 tl gibi bir fiyata imkansızın imkansızı. Sen gittiğinde ölü piksel testi vs yap. Ama 550 TL ye ölü piksel olsa bile alınır. 550 TL ye paneli kırık ürünler satılıyor.

Yani bana çok değişik geldi. 550 TL gibi bir fiyata imkansızın imkansızı. Sen gittiğinde ölü piksel testi vs yap. Ama 550 TL ye ölü piksel olsa bile alınır. 550 TL ye paneli kırık ürünler satılıyor.
Test konusunu bilmiyorum işte bende böyle düşündüm bana 1 saatlik mesafede çevremde yok orda gittiğimde yapabileceğim tek test bi bakkal vb yere girip fişini takıp ışığı yanarsa onay vermiş olucam .d şimdi yazdım monitörün çalışırken bi fotoğrafı varsa gönderirmisin diye daha dönmedi patlak olma ihtimali var cevap vermedi

Test konusunu bilmiyorum işte bende böyle düşündüm bana 1 saatlik mesafede çevremde yok orda gittiğimde yapabileceğim tek test bi bakkal vb yere girip fişini takıp ışığı yanarsa onay vermiş olucam .d şimdi yazdım monitörün çalışırken bi fotoğrafı varsa gönderirmisin diye daha dönmedi patlak olma ihtimali var cevap vermedi
Bence kırık falandır reis o. Netleştirmeden gitme 550 TL ye niye versin ki 1000 yazsa 5 dk içinde satılır

Bence kırık falandır reis o. Netleştirmeden gitme 550 TL ye niye versin ki 1000 yazsa 5 dk içinde satılır
ya fotoğrafta gayet sağlam duruyor eğer öyle bişey varsa yani 2 monitörü vardır birini satmak için keriz arıyorda olabilir fotoğrafta farklı kutuya farklı koyar
Post automatically merged:

ya fotoğrafta gayet sağlam duruyor eğer öyle bişey varsa yani 2 monitörü vardır birini satmak için keriz arıyorda olabilir fotoğrafta farklı kutuya farklı koyar
ve yani bide 13 gündür satışta duruyor çocuk kargo ile istiyorum diyordu yakın oldugunu izah ettiğimde elden kabul etti 13 satılmama sebebini kargoyla istemesine bağlıyorum

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    189.9 KB · Hit: 44
Post automatically merged:

ve yani bide 13 gündür satışta duruyor çocuk kargo ile istiyorum diyordu yakın oldugunu izah ettiğimde elden kabul etti 13 satılmama sebebini kargoyla istemesine bağlıyorum
reis yanlış anlama ama insan babasına vermez ya :D tek gitme sen bulusmaya.

reis yanlış anlama ama insan babasına vermez ya :D tek gitme sen bulusmaya.
Haklısın tek gitmem zatende bakalım çalışırken fotoğrafını at dedim atmazsa ya canı sıkılıyor milletle uğraşıyor yada nerden koparsam derdinde

Çok ucuz
Sıkıntı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,349
Üyeler
190,899
Son üye
dogan0_
Geri