- Bütçe
- 5
Merhabalar öncelikle,

Evet bu yüzden kuşkulandım zaten elden değilde kargo ile alsam emin olup almam yani riske atamam gidip bakıp alıcam sonuçta550 TL mi?
Yani bana çok değişik geldi. 550 tl gibi bir fiyata imkansızın imkansızı. Sen gittiğinde ölü piksel testi vs yap. Ama 550 TL ye ölü piksel olsa bile alınır. 550 TL ye paneli kırık ürünler satılıyor.Evet bu yüzden kuşkulandım zaten elden değilde kargo ile alsam emin olup almam yani riske atamam gidip bakıp alıcam sonuçta
Test konusunu bilmiyorum işte bende böyle düşündüm bana 1 saatlik mesafede çevremde yok orda gittiğimde yapabileceğim tek test bi bakkal vb yere girip fişini takıp ışığı yanarsa onay vermiş olucam .d şimdi yazdım monitörün çalışırken bi fotoğrafı varsa gönderirmisin diye daha dönmedi patlak olma ihtimali var cevap vermediYani bana çok değişik geldi. 550 TL gibi bir fiyata imkansızın imkansızı. Sen gittiğinde ölü piksel testi vs yap. Ama 550 TL ye ölü piksel olsa bile alınır. 550 TL ye paneli kırık ürünler satılıyor.
Bence kırık falandır reis o. Netleştirmeden gitme 550 TL ye niye versin ki 1000 yazsa 5 dk içinde satılırTest konusunu bilmiyorum işte bende böyle düşündüm bana 1 saatlik mesafede çevremde yok orda gittiğimde yapabileceğim tek test bi bakkal vb yere girip fişini takıp ışığı yanarsa onay vermiş olucam .d şimdi yazdım monitörün çalışırken bi fotoğrafı varsa gönderirmisin diye daha dönmedi patlak olma ihtimali var cevap vermedi
ya fotoğrafta gayet sağlam duruyor eğer öyle bişey varsa yani 2 monitörü vardır birini satmak için keriz arıyorda olabilir fotoğrafta farklı kutuya farklı koyarBence kırık falandır reis o. Netleştirmeden gitme 550 TL ye niye versin ki 1000 yazsa 5 dk içinde satılır
ve yani bide 13 gündür satışta duruyor çocuk kargo ile istiyorum diyordu yakın oldugunu izah ettiğimde elden kabul etti 13 satılmama sebebini kargoyla istemesine bağlıyorumya fotoğrafta gayet sağlam duruyor eğer öyle bişey varsa yani 2 monitörü vardır birini satmak için keriz arıyorda olabilir fotoğrafta farklı kutuya farklı koyar
reis yanlış anlama ama insan babasına vermez yaya fotoğrafta gayet sağlam duruyor eğer öyle bişey varsa yani 2 monitörü vardır birini satmak için keriz arıyorda olabilir fotoğrafta farklı kutuya farklı koyar
Post automatically merged:
ve yani bide 13 gündür satışta duruyor çocuk kargo ile istiyorum diyordu yakın oldugunu izah ettiğimde elden kabul etti 13 satılmama sebebini kargoyla istemesine bağlıyorum
Haklısın tek gitmem zatende bakalım çalışırken fotoğrafını at dedim atmazsa ya canı sıkılıyor milletle uğraşıyor yada nerden koparsam derdindereis yanlış anlama ama insan babasına vermez yatek gitme sen bulusmaya.