Neler Yeni

Yardım ASUS Tuf VG27AQ3A vs MSI G272QPF E2

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Bütçe
8000
Selamun aleykum , hayırlı akşamlar arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönüp f/p monitör hangisi ?
Amazon ya da hepsiburada'nın kendi satıcıları olduğu ürünü almak istiyorum mümkünse. Başka öneriniz var mı ?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler :
-Valo/cs2/pubg/Rainbow Six: Siege/Warzone vb. fps oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting , ölü piksel , kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba ?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum ( tabi bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre )
Asus monitör diğerlerine kıyasla önerilmiyor 250 nit + pivot değil ama amazon'nun kendisi satıyor + hopörler de var + 7800 TL .
Msı monitör ise G274 değil G272

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
Net Asus

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok fazla önermeyen oldu özellikle parlaklık konusundan ötürü :( Ben de amazon'a daha yakınım çünkü amazon satıyor ve hopörler var.
Yükseklik ayarı ve pivot olmaması sıkıntı.Bazı kişiler ısındığını ve biraz yavaş çalıştığınıda söylemiş. Yine de alınır mı ?
Bu arada bu msı model daha çok öneriliyor ama amazondaki G274 değil G272 çok fark olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Yuzarsef
Çok fazla önermeyen oldu özellikle parlaklık konusundan ötürü :( Ben de amazon'a daha yakınım çünkü amazon satıyor ve hopörler var.
Yükseklik ayarı ve pivot olmaması sıkıntı.Bazı kişiler ısındığını ve biraz yavaş çalıştığınıda söylemiş. Yine de alınır mı ?
Bu arada bu msı model daha çok öneriliyor ama amazondaki G274 değil G272 çok fark olur mu ?
Biraz olur ama ahım şahım bir fark olmaz

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
https://app.hb.biz/CJNicG1aj0V9 kral bu monitörü Al geç ölü pikselli gelirse rahat değişim yaparsın. Satıcı hepsiburada. Bende 4070 super sistem topladım bunu alacağım.
Hayırlı olsun , güle güle kullanın.
Bu monitör'ün fiyatı haricinde asus'a karşı avantajı var mı acaba ? Önermeyenleri de gördüm de bu monitörü

Metode

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert eren özgür
Hayırlı olsun , güle güle kullanın.
Bu monitör'ün fiyatı haricinde asus'a karşı avantajı var mı acaba ? Önermeyenleri de gördüm de bu monitörü
Bir konuda baya detaylı yazıyordu monitörlerin hangisi en iyi bu bütçelerde diye en iyileri lenovo ve https://www.itopya.com/philips-evni...ve-sync-pivot-hdr400-qhd-ips-gaming-mo_u26278 bu monitör idi hatta attığın asusda vardı sanırım çok önerilmiyor.
Bu arada teşekkür ederim güzel dileğin için

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
Asus monitörü alsam pişman oluru muyum ? amazon'dan iade de edilmesi kolay ama iade vb. şeylerle de uğraşmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir konuda baya detaylı yazıyordu monitörlerin hangisi en iyi bu bütçelerde diye en iyileri lenovo ve https://www.itopya.com/philips-evni...ve-sync-pivot-hdr400-qhd-ips-gaming-mo_u26278 bu monitör idi hatta attığın asusda vardı sanırım çok önerilmiyor.
Bu arada teşekkür ederim güzel dileğin için
O konuyu okudum ve en çok MSI 27" G272QPF E2 ya da bunun 240hz olanı öneriliyor.
Asus parlaklığı az olduğu için vs önerilmiyor ama amazon kendisi satıyor ve 7800tl yine de alınmaz mı ?

İtopyadan mümkünse çöp bile almak istemiyorum

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
asus olanı tercih edin derim. Bu videoda diğer benzer fiyattaki monitörlerle karşılaştırılıyor fakat o bütçede en iyi tercihlerden birisi

fakat bütçeniz az daha artarsa kesinlikle şunu öneririm https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2724d-27-1-ms-qhd-pivot-oyuncu-u-fiyati,256371102.html
Bu monitörün önerildiğini çok gördüm

Satıcının amazon olduğu bir şey önerir misin peki ?

Kullandığım laptop 250 nit ve şu an'a kadar sorun yaşamadım.
Pc monitörlerinin 250 nit değeri ile laptop 250 nit değeri aynı mıdır ?

Metode

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert eren özgür
değişimle uğraşamazsan lenovo öneremem satıcı hepsiburada da olsa ama itopyayı bilmiyorum monitör çok önerildi. Birde lenovonun paneli asusdan çok daha iyi olması lazım
Asus monitörü alsam pişman oluru muyum ? amazon'dan iade de edilmesi kolay ama iade vb. şeylerle de uğraşmak istemiyorum.

O konuyu okudum ve en çok MSI 27" G272QPF E2 ya da bunun 240hz olanı öneriliyor.
Asus parlaklığı az olduğu için vs önerilmiyor ama amazon kendisi satıyor ve 7800tl yine de alınmaz mı ?

İtopyadan mümkünse çöp bile almak istemiyorum

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Jiyu
değişimle uğraşamazsan lenovo öneremem satıcı hepsiburada da olsa ama itopyayı bilmiyorum monitör çok önerildi. Birde lenovonun paneli asusdan çok daha iyi olması lazım
Daha önce masaüstü sistem ve monitör kullanmadığım için aralarında ne kadar kalite farkı olur kestiremiyorum :(
İnşaAllah hayırlısı ile güle güle kullanacağım , sorunsuz bir şey almak istiyorum uzun yıllar yoldaşlık edecek..

Metode

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert eren özgür
Daha önce masaüstü sistem ve monitör kullanmadığım için aralarında ne kadar kalite farkı olur kestiremiyorum :(
İnşaAllah hayırlısı ile güle güle kullanacağım , sorunsuz bir şey almak istiyorum uzun yıllar yoldaşlık edecek..
İnşallah bulursunuz güzel monitör ama ben lenovo öneririm sonuçta her monitörde ölü pikselli gelme riski var aldığınız yer sağlamsa sıkıntı olmaz. Kaldı ki taksitle almıyorsanız hiç sorun değil iade edince direkt olarak peşin yatar para.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,565
Üyeler
164,163
Son üye
burak_tr
Top Bottom