Neler Yeni

Yardım ASUS Tuf VG27AQ3A vs MSI G272QPF E2

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
Bütçe
8000
Selamun aleykum , hayırlı akşamlar arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönüp f/p monitör hangisi ?
Amazon ya da hepsiburada'nın kendi satıcıları olduğu ürünü almak istiyorum mümkünse. Başka öneriniz var mı ?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler :
-Valo/cs2/pubg/Rainbow Six: Siege/Warzone vb. fps oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting , ölü piksel , kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba ?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum ( tabi bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre )
Asus monitör diğerlerine kıyasla önerilmiyor 250 nit + pivot değil ama amazon'nun kendisi satıyor + hopörler de var + 7800 TL .
Msı monitör ise G274 değil G272

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Bu monitör için değil , msı dell gibi diğer daha çok önerilen modelleri amazon satıcısı olarak satar mı diye sormuştum *-*
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki sizce ASUS TUF GAMING VG27AQ3A için böyle bir stand uyumlu mudur ? pivot ve yükseklik ayarı olmadığı için muhtemelen ileride almak zorunda olacağım.
maalesef standlar hakkında pek bilgim yok genelde pivota ihtiyaç duymadığım için halihazırda kullandığım monitörde de pivot yok onları araştırmadım. ne desem yalan olur

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
maalesef standlar hakkında pek bilgim yok genelde pivota ihtiyaç duymadığım için halihazırda kullandığım monitörde de pivot yok onları araştırmadım. ne desem yalan olur
Burada %99 srgb diyor ama amazon da %130 diyor ? ne yapmalıyım
benim laptop bile %100 srgb ve 250 nit , o kadar para verip daha vasatını mı alayım ?

asus'un kendi sitesi olduğu için buradaki değerler doğrıu olanıdır diye düşünüyorum

Palo DAYI 👑

80+ Gold
benim laptop bile %100 srgb ve 250 nit , o kadar para verip daha vasatını mı alayım ?

asus'un kendi sitesi olduğu için buradaki değerler doğrıu olanıdır diye düşünüyorum
Dostum amazondan al baktın begenmedın yada ne bilim ölü piksel falan cıktı iade eder geçersin çok takma

• Beğen

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș

attığınız link farklı monitöre ait dikkatli bakın https://www.asus.com/ch-en/displays-desktops/monitors/tuf-gaming/tuf-gaming-vg27aq3a/techspec/
%130 o doğru yazılmış

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
ikisi farklıymış sanırım birinde 27A diyor diğerinde 279A

teşekkürler
ayrıca bu fiyat bandındaki çoğu monitördeki hdr gerçek hdr değil yazılımla sağlanıyor bunlar. o yüzden açık kapalı neredeyse hiçbir fark yok sdr şekilde kullanırsınız muhtemelen . Ben şu monitörü istiyorum mesela AOC Q27G3XMN ama stoklarda yok gelmiyor bir türlü gördüğüm en kaliteli dolu dolu monitörlerden bir tanesi

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
Masam küçük olduğu için ve asus monitörün ayakları büyük olduğu için stand olmadan kullanabilir miyim ?
Duvara yaslamadan ve stand olmadan masada düşmeden durabilir mi ?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
  • Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Jiyu
nedenini sorabilir miyim
Daha güvenilir geliyor ve amazon direkt iade yapılabiliyor.
Diğer firmalar çirkeflik yapabiliyor , ölü piksel çıksa 5 tane olmazsa değiştiremeyiz iade alamayız vs vs derler uğraşamam

Top Bottom