Neler Yeni

Yardım MSI G272QPF 2k monitör sipariş ettim. Kullanan var mı acaba?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Jiyu
Bütçe
8000
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. 1 aydır ASUS monitörü kullanıyordum, iade talebi oluşturdum.
https://www.amazon.com.tr/ASUS-VG27AQ3A-FREESYNC-2560x1440-Monitör/dp/B0CB8JTSCF Monitör
Sizden ricam 7700XT ekran kartı ve PC hocası GG-13 için güzel bir tercih olmuş mudur ?
Aradığım özellikler:
  • Valorant, CS2, PUBG ve Rainbow Six: Siege vb. FPS oyunlarını en akıcı ve en az gecikme ile oynamak.
  • RDR2 vb. oyunlar satın aldım. Akıcı ve güzel şekilde oynamak.
  • Dizi, film vb. izlerken ve bir şeyler okurken en kaliteli ve sağlıklı şekilde okumak için ekranın güzel olmasını istiyorum.
  • Gözü diğerlerinden daha az yoracak ve radyasyonu en az olan monitörü istiyorum
ASUS monitörü 7800 TL'ye aldım. En fazla 1K fazla para verebilirim. ASUS monitör'den daha iyi monitör önerir misiniz?
Amazon'dan almak istiyorum. Mümkünse satıcı Amazon değilse de güvenilir satıcıdan ve gönderen Amazon monitör önerir misiniz?
İade talebini oluşturduğum monitörü 7800 TL'ye aldım. En fazla 1k üstüne çıkabilirdim. Sizce çok fark var mıdır aralarında?

MSI G272QPF E2 sipariş ettim , sizce beni mutlu eder mi ? Satıcı amazon​

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mahmut Tuncer
en son ben alıp iade etmiştim işte g274qpf e2 yi biliyosun yazmıştım burda ve iadeden sonra 20 gün kadar bekledim stok gelmesini ve gelmiş şuan ve dayanamayıp aldım bakalım. Stok tükendiği an yeniden gelmesi sanırım ramazan ayını bulur ben öyle tahmin ediyorum.
Hocam noldu son durum? Ben de ASUS TUF GAMING VG27AQL3A ile ASUS ROG STRIX XG27ACS arasında kaldım. Vatandan alacağım

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Furkan Görür

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Furkan Görür
Vatandan almayı düşünüyorum onu hocam. Tek sıkıntısı şu ölü pikselli gelirse ne yapacağım? Birkaç ölü piksele kadar iade almıyorlarmış bildiğim kadarıyla ve bu durum çok can sıkıcı
vatandan aldım bende 2 aydır kullanıyorum. Ölü pixel yok ve ışık sızması aşırı az. VRR çok iyi çalışıyor.

KIRKY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hakan
Kargom 2 saat içinde gelecekmiş, açıp deneyimleyince buraya hemen yazarım MSI g274 qpf e2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,755
Üyeler
168,193
Son üye
Ergunmert
Top Bottom