Yardım ASUS Tuf VG27AQ3A vs MSI G272QPF E2

Jiyu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
455
Bütçe
8000
Selamun aleykum , hayırlı akşamlar arkadaşlar. Sizce bu sistem için alınabilecek en güzel ve ileriye dönüp f/p monitör hangisi ?
Amazon ya da hepsiburada'nın kendi satıcıları olduğu ürünü almak istiyorum mümkünse. Başka öneriniz var mı ?
Daha önce masaüstü sistem ya da monitör kullanmadığım için bu konu hakkında bilgim yok. Yoldaşım olacak monitör arıyorum.
Aradığım özellikler :
-Valo/cs2/pubg/Rainbow Six: Siege/Warzone vb. fps oyunlarını en akıcı en güzel şekilde gecikme olmadan oynamak istiyorum.
-İleride ekran kartı odaklı oyunlar oynamak istersem de onları en iyi şekilde olmasa da kendimce güzel şekilde deneyimlemek istiyorum.
-Ghosting , ölü piksel , kronik vb. sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Bu konuda en güvenilir ve ileriye dönük olanı hangisi acaba ?
- Dizi film izlerken de gözleri yormadan en akıcı şekilde izlemek istiyorum ( tabi bu söylediklerim diğer modellere kıyasla ve fiyatına göre )
Asus monitör diğerlerine kıyasla önerilmiyor 250 nit + pivot değil ama amazon'nun kendisi satıyor + hopörler de var + 7800 TL .
Msı monitör ise G274 değil G272

Benim seçimim olsa kesinlikle VG27AQ3A Modelini seçerdim tavsiye ederim.
Bu iki ürün arasından mı yoksa genel olarak mı ?
Amazon'un kendisinin satması benim için çok önemli.
Evet parlaklığı az 250 nit , oyunlara vs ne kadar etkisi olur bilmiyorum.
Pivot ve yükseklik ayarı yok bu da sevmediğim şey.. Hopörler var ve 7800 tl

ASUS Tuf VG27AQ3A monitörde hdmi kablosu yok mu kutu içeriğinde ? laptoba nasıl takabilirim ? usb typ c ile olur mu ? dönüştürüm yok... Nasıl test edebilirim ?

Hangi testleri yapmalıyım ? hdmi kablosu taktım , display port hatası veriyordu asus monitörde.

Ufo test yapıyorum fakat 60 hz gözüküyor , hdmi kablosu ile 144 almam gerekmiyor mu ?
ekran ayarlarında 144 seçtim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,481
Üyeler
175,039
Son üye
tcansevdi
Geri