Neler Yeni

Asus TUF Gaming VG27AQL3A vs MSI G274QPF E2 vs Philips Evnia 27M2N5500/00 HANGİSİ ALINMALI?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Terzi
Bütçe
9000
Arkadaşlar merhaba, 9K gibi bir bütçem var ve uzun araştırmalarım sonucunda bu üç monitör arasında kalmış bulunmaktayım. Oyun - Dizi - Film için genel olarak hangisi tercih edilmeli? Bilgisi olan ve kullanan arkadaşlar konu hakkında aydınlatabilir ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. 9000 TL' ye kadar başka önerileriniz var ise lütfen aşağıda belirtin. Şimdiden iyi forumlar.

Kıyas:

Kendi Websiteleri:

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
MUSTAFA TAŞBENT
hocam odaklı bakıldığında her türlü philips alıyor lakin uyum ve çeşitlilik açısından (yazılımsal) asus derim msı önermem zaten ölü piksel garantisi falan olmuyor onların genelde diye biliyorum yanlış olabilir tabii ki bu bilgiyi araştırmak lazım ama satıcılar tarafından sağlanmıyor diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

performans

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Terzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam odaklı bakıldığında her türlü philips alıyor lakin uyum ve çeşitlilik açısından (yazılımsal) asus derim msı önermem zaten ölü piksel garantisi falan olmuyor onların genelde diye biliyorum yanlış olabilir tabii ki bu bilgiyi araştırmak lazım ama satıcılar tarafından sağlanmıyor diye biliyorum.

performans
Teşekkürler hocam, açıkcası Philips' in çok fazla incelemesini görmediğim ve çok kullanan olmadığı için emin olamıyorum. Asus ve MSI arasındayım ikisi için de çok olumlu yorumlar yapılmış bugün karar vereceğim diye umuyorum.

Asus almanı tavsiye ederim.
Neden peki hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,652
Üyeler