Prof ESL
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Abime bak be adamm bana oradan 3080 ve ya 3090 gönder bakamHahahahhaha meslek sirri yigen
Abime bak be adamm bana oradan 3080 ve ya 3090 gönder bakamHahahahhaha meslek sirri yigen
Gigabyte neden aldın paran mı yoktu asusarog strix dün geldi bizlere.
Tuf ne gerek var.
WTF SLİ mi abi abartmadın mıYok la. Niye atim. Sli yaparim. Oh mis gibi
Off oralara sniper giderdim. Hic acimazdim. Pusu koyardim hainleriHocam kafanız çok esiyorsa Silivri ye gönderelim daha çok essin
Yok la. Niye atim. Sli yaparim. Oh mis gibi
abi silivri hapis.Off oralara sniper giderdim. Hic acimazdim. Pusu koyardim hainleri
yoktu off stock. Benim Gigabyte oc version bide refresh v2 hatasiz. Üstelik her oyunda 57 derece gecmiyor. Power limit hemen hemen rog strix seviyede. Kocum ben yas tahtaya basmam. Basarsam da cikartmamGigabyte neden aldın paran mı yoktu asusa
Mesaj otomatik birleştirildi:
WTF SLİ mi abi abartmadın mı
Bana dag tas lagzim. Hainlere bam sniperabi silivri hapis.
yoktu off stock. Benim Gigabyte oc version bide refresh v2 hatasiz. Üstelik her oyunda 57 derece gecmiyor. Power limit hemen hemen rog strix seviyede. Kocum ben yas tahtaya basmam. Basarsam da cikartmam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana dag tas lagzim. Hainlere bam sniper
Hayirli olsun. Birak kalsin böyle. Onlar seni bulur. O para icin 81 il saklansan bile. Bulurlar sana. HaYirli olsun dedim ama gecmisde olsun da derimbeyler yanlışlıkla sipariş ettim nasıl düzlticez çabuk ciddi
Bizde derdimiz var zannediyoruz ya tüh donate linki at.Beyler kafam esdi.
Sli gecerim. 2 rtx 3090
Ve asus thor 1200 watt psu
abi yapma tedaş sana sayaç bağlarBeyler kafam esdi.
Sli gecerim. 2 rtx 3090
Ve asus thor 1200 watt psu