🔥İndirim ASUS TUF RTX4090 24GB 69.999TL 🔥 SATICI PCKOLİK 🔥

Ben bir maymun olarak bu kadar muzu buna veremem 😂 buna bu kadar muz verecek olanın bundan muz kazanması gerekir bence 😊 (çok zenginseniz forumun bu bölümünde zaten gezmezsiniz arkadaşlar kendimizi kandırmayalım)

Parası olmayan adamların veremiyorum demek yerine vermem demesi,
ülkedeki her şey abartı pahalı değilmiş gibi bazı bilgisayar parçalarına pahalı demesi,
buna para verilmez git ps5 al diyenler vs. cidden yordunuz be.
boş yapmanın da bi adabı vardır.

Parası olmayan adamların veremiyorum demek yerine vermem demesi,
ülkedeki her şey abartı pahalı değilmiş gibi bazı bilgisayar parçalarına pahalı demesi,
buna para verilmez git ps5 al diyenler vs. cidden yordunuz be.
boş yapmanın da bi adabı vardır.
Oğlum "ülkenin ekonomik durumu kötü" dedim orada. Sen engelli misin canım kardeşim? Sadece ekran kartıyla alakalı konuşmuyorum. Her şey pahalı. Bu fiyatlar ne anlamında konuşuyorum. Vallaha çıldıracam

Hocam orası detaylı örnek değildi. Maymun bile anlar orayı. Sonra arkadaşın anlayamayacağını düşünüp daha detaylı yazdım.
Ps den pahalı kart olur mu demek nasıl ülke ekonomisi kötü anlamanı geliyor onu da çözebilmiş değilim. Sanki aynı enflasyon ps ye etki etmiyormuş gibi. Kart ABD de ps den ucuz Tr de pahalı gibi. Yani hocam insanlara muz benzetmesi yapmadan önce yazdığınızda tutarlılık olmasına biraz dikkat edin. Ps ile ekran kartını karşılaştırmak da mantığınıza uyuyorsa diyecek söz yok zaten.

Hocam orası detaylı örnek değildi. Maymun bile anlar orayı. Sonra arkadaşın anlayamayacağını düşünüp daha detaylı yazdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayatında hiç bir şeyi olmadan para kazanmak için çalışmamış 20'lik Mertcan, "70K nakit öyle hiç bulunamayacak bir para değil ki." diyor. Ülkede yaşayan çoğu kişinin evinin 2 aylık kirası o para.
hiç sorma 70k cık nedir diyor :D askeri ücrete çalışıyorum 4k oled monitor alıcam 9 taksit kovaliyoru eski monitoru sattım nasıl alıcam diye 40 takla açtım 2 aydır ufak ufak para biritiriyorum malasef babamın holdingi yok veya torpille işe girmedim alsam bile kartla 9 ay onu oducem verdim nakit harici.

Ps den pahalı kart olur mu demek nasıl ülke ekonomisi kötü anlamanı geliyor onu da çözebilmiş değilim. Sanki aynı enflasyon ps ye etki etmiyormuş gibi. Kart ABD de ps den ucuz Tr de pahalı gibi. Yani hocam insanlara muz benzetmesi yapmadan önce yazdığınızda tutarlılık olmasına biraz dikkat edin. Ps ile ekran kartını karşılaştırmak da mantığınıza uyuyorsa diyecek söz yok zaten.
Evet hocam, şimdi baktığımda gördüm. Harbiden tutarsız konuşmuşum. Fakat demek istediğimi anlayamadığınızı görüyorum. Fiyatların gereksiz pahalı olduğundan bahsetmeye çalıştım. Daha fazla anlatamam herhalde. Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç sorma 70k cık nedir diyor :D askeri ücrete çalışıyorum 4k oled monitor alıcam 9 taksit kovaliyoru eski monitoru sattım nasıl alıcam diye 40 takla açtım 2 aydır ufak ufak para biritiriyorum malasef babamın holdingi yok veya torpille işe girmedim alsam bile kartla 9 ay onu oducem verdim nakit harici.
Yaşlar küçük hocam. Anlayamıyor adamlar. Keşke 70k nakit bulunmayacak para değildir diyebilsem.

Abart knk, en kötü akakçeye bi bak

Geri