Neler Yeni

🔥İndirim ASUS TUF RTX4090 24GB 69.999TL 🔥 SATICI PCKOLİK 🔥

Ben bir maymun olarak bu kadar muzu buna veremem 😂 buna bu kadar muz verecek olanın bundan muz kazanması gerekir bence 😊 (çok zenginseniz forumun bu bölümünde zaten gezmezsiniz arkadaşlar kendimizi kandırmayalım)

luckstar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan Emiroğlu
Parası olmayan adamların veremiyorum demek yerine vermem demesi,
ülkedeki her şey abartı pahalı değilmiş gibi bazı bilgisayar parçalarına pahalı demesi,
buna para verilmez git ps5 al diyenler vs. cidden yordunuz be.
boş yapmanın da bi adabı vardır.

FurkanIIy

80+ Bronze
Parası olmayan adamların veremiyorum demek yerine vermem demesi,
ülkedeki her şey abartı pahalı değilmiş gibi bazı bilgisayar parçalarına pahalı demesi,
buna para verilmez git ps5 al diyenler vs. cidden yordunuz be.
boş yapmanın da bi adabı vardır.
Oğlum "ülkenin ekonomik durumu kötü" dedim orada. Sen engelli misin canım kardeşim? Sadece ekran kartıyla alakalı konuşmuyorum. Her şey pahalı. Bu fiyatlar ne anlamında konuşuyorum. Vallaha çıldıracam

Aratos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Aras Telli
Hocam orası detaylı örnek değildi. Maymun bile anlar orayı. Sonra arkadaşın anlayamayacağını düşünüp daha detaylı yazdım.
Ps den pahalı kart olur mu demek nasıl ülke ekonomisi kötü anlamanı geliyor onu da çözebilmiş değilim. Sanki aynı enflasyon ps ye etki etmiyormuş gibi. Kart ABD de ps den ucuz Tr de pahalı gibi. Yani hocam insanlara muz benzetmesi yapmadan önce yazdığınızda tutarlılık olmasına biraz dikkat edin. Ps ile ekran kartını karşılaştırmak da mantığınıza uyuyorsa diyecek söz yok zaten.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
eyyüb
Hocam orası detaylı örnek değildi. Maymun bile anlar orayı. Sonra arkadaşın anlayamayacağını düşünüp daha detaylı yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatında hiç bir şeyi olmadan para kazanmak için çalışmamış 20'lik Mertcan, "70K nakit öyle hiç bulunamayacak bir para değil ki." diyor. Ülkede yaşayan çoğu kişinin evinin 2 aylık kirası o para.
hiç sorma 70k cık nedir diyor :D askeri ücrete çalışıyorum 4k oled monitor alıcam 9 taksit kovaliyoru eski monitoru sattım nasıl alıcam diye 40 takla açtım 2 aydır ufak ufak para biritiriyorum malasef babamın holdingi yok veya torpille işe girmedim alsam bile kartla 9 ay onu oducem verdim nakit harici.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yurt dışında da PlayStation'dan pahalı bu zaten :D

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,745
İsim
Emir

FurkanIIy

80+ Bronze
Ps den pahalı kart olur mu demek nasıl ülke ekonomisi kötü anlamanı geliyor onu da çözebilmiş değilim. Sanki aynı enflasyon ps ye etki etmiyormuş gibi. Kart ABD de ps den ucuz Tr de pahalı gibi. Yani hocam insanlara muz benzetmesi yapmadan önce yazdığınızda tutarlılık olmasına biraz dikkat edin. Ps ile ekran kartını karşılaştırmak da mantığınıza uyuyorsa diyecek söz yok zaten.
Evet hocam, şimdi baktığımda gördüm. Harbiden tutarsız konuşmuşum. Fakat demek istediğimi anlayamadığınızı görüyorum. Fiyatların gereksiz pahalı olduğundan bahsetmeye çalıştım. Daha fazla anlatamam herhalde. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç sorma 70k cık nedir diyor :D askeri ücrete çalışıyorum 4k oled monitor alıcam 9 taksit kovaliyoru eski monitoru sattım nasıl alıcam diye 40 takla açtım 2 aydır ufak ufak para biritiriyorum malasef babamın holdingi yok veya torpille işe girmedim alsam bile kartla 9 ay onu oducem verdim nakit harici.
Yaşlar küçük hocam. Anlayamıyor adamlar. Keşke 70k nakit bulunmayacak para değildir diyebilsem.

asrın_tok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Ebubekir usta
Abart knk, en kötü akakçeye bi bak

Top Bottom