Neler Yeni

🔥İndirim RTX4070 SUPER 24.999TL 🔥🔥

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
Bi kaç oyuna bakarak mı bunları konuşucaz :D kaç oyun destekliyor veya kaç kullanıcı bu ayarı kullanıyor :D
Tabii ki AAA oyunlar icin diyorum. Artık %90 ı bu teknolojiyi kullanacak. Bu şekilde adını duyuracak. Black myth vukong, alan wake 2 vs vs.. he adam 1080p de cs2 valorant oynuyodur işi olmaz bu olaylarla o ayrı. Onlar monitörde hz kasıyo :D 540hz falan monitör aliyorlar :D

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Furkan
7900gre ile star wars outlaws da en yuksek grafik ayarlarinda full ray tracing aç sonra konuşalım:) 7900xt kullanan arkadaşım dedigim durumda 20 fps aldı bilgine. Ben ayni ayarlarda 4070s ile 75-85 arasi aliyorum. Oyle saf kas gücü falan degil artik olaylar hep yazılım. Hele ray tracing olayı.. amd cok geride bu konuda. Nvidia buna ozel mimari yapmis kartında. Bu siralamalar saf güce gore yapildigi icin 7900gre 4070s ten küçük bir miktarla önde görünüyor ama yeni nesil AAA oynayacaksak isin aslı hic oyle değil.
50 çeşit 7000 ve 4000 serisi kart kullanan biri olarak Ray Tracing bana çok gereksiz bir teknoloji olarak geliyor halen. Kartları gereksiz yormaktan başka bir şey değil hala, değişen şey çok az. DLSS için aynısını diyemeyeceğim ama, DLSS büyük bir teknoloji. AMD de benzer teknolojiler üretiyor ve yavaştan gelişiyor. Bu kadar da gömmek abartı olmuş biraz :)

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
YUSUF KAYA
4070 super almak istiyorum hangi modelin indirimini bekleyip almalıyım acelem yok sistem topluyorum

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
50 çeşit 7000 ve 4000 serisi kart kullanan biri olarak Ray Tracing bana çok gereksiz bir teknoloji olarak geliyor halen. Kartları gereksiz yormaktan başka bir şey değil hala, değişen şey çok az. DLSS için aynısını diyemeyeceğim ama, DLSS büyük bir teknoloji. AMD de benzer teknolojiler üretiyor ve yavaştan gelişiyor. Bu kadar da gömmek abartı olmuş biraz :)
Yok yav gömmek ne haddimize gayet kullanıcı dostu bir firma olur kendileri. Sadece tecrübe ettiğim olaylari paylastim :) evet ray tracing her oyunda gerekli değil ama ama nvidianin düşük gecikme olayi ile ray tracing bence iyi adımlar. Hele bi de ray reconstruction var path tracing vs. Fena isler fena :D

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Burak

Nevfel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Turhan Işık
Bir oyuna nvidia desteği geldiği anda otomatik olarak amd de iyi performans vermiyor. Nvidia bunu kasten yaptırıyor firmalara. Yoksa ray tracing ile öyle deli dehşet bir grafik farkı yok hali hazırda. Amd asıl bu afmf2 ile tüm oyunları frame genleyerek farkını koyacak ortaya. Geçen bir verdiler sürücüyü sonra ne olduysa geri çektiler. Tekrardan geldiğinde büyük olay olacak bu afmf2.

Top Bottom