Her şeye de bahane var sanırım.cok ısınıyor bu gaınward kartlar
Her şeye de bahane var sanırım.cok ısınıyor bu gaınward kartlar
bence gaınward almak yerıne pazaramadan 4 k fazla verıp faızsız asus tuf alırdımHer şeye de bahane var sanırım.
İşte senin sorununda bu. Herkesi 300 kilo yağlı elleri ile 7/24 PC den kalkmayıp oyun oynuyor sanıyorsun. Bilgisayar sadece oyun için yoktur iş içinde bilgisayar alınır. Oyunlar çıktığında yeri geliyor optimizasyon sorunu oluyor hiç hayatında ham bir oyun gördün mü optimize edilmemiş. Sana şöyle anlatıyım yeri geliyor 4090 ağlıyor. O zaman torna makinası da alınmaz. Dikiş makinesinde alınmaz. Fabrikalar niye o kadar para veriyor saçmalık diyelim. Onun yerine ev tipi alsın kullansınlar. Kafa burada çalışmıyor senin. Ülkenin ekonomisi kötü olabilir fakat kendini ülke ile sınırlarsan ister Avrupa'da ol ister Amerika'da eninde sonunda elindeki ile yetinmeye başlarsın. Olay kafayı çalıştırmakta biraz işte o biraz problem oluyor sende galiba. Ülkenin halini savunan yok zaten. Ne halde olduğunun farkındayım. Neyse terbiyesiz bir insana ne anlatsam boş kendi çöplüğünde yaşamaya devam dostum. Hadi inine dön.Ülkenin bulunduğu hale dikkat çekmek istedim 3 IQ semender kardeşim. Yani demek istiyorum ki: Maymun eskiden bir tane muz vererek istediğini yapabilirdi.
Artık maymun aynı şeyi yapmak için 70.000 (yetmiş bin) adet muz veriyor.
Bu ne demek olur? Maymunun yaşadığı ülkenin ekonomisi iyi değil.
Son Nvidia savunucusu falan mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen yine anlamayacaksın. Biraz daha maymuna anlatır gibi anlatayım.
ABD'de yaşayan maymun 2500 tane muz vererek bu ekran kartını alabiliyor. ABD'de 2500 muz kazanmak için (asgari muz ücretine göre hesaplarsak) 1 ay çalışmak yetiyor.
Türkiye'de yaşayan maymun ise bu ekran kartını almak için 70.000 muz vermesi lazım. Türkiye'de 70.000 muz kazanmak için (asgari muz ücretine göre hesaplarsak) 4- 5 ay çalışmak lazım. Muz harbi sıkıntı hale gelmiş bu ülkede. Anladın mı maymun kardeşim?
Asus filan diyolar da ne leş bir macunu varmış alalı 3-4 ay geçmedi hotspot 110 dereceleri görüyor xd internette bir ton kötü yorum var. Strix var bende.70 k ya asus tuf varken gainward alanda ne bilimm yaniii hauzba
Kimin yaş küçük dostum?Yaşlar küçük hocam. Anlayamıyor adamlar. Keşke 70k nakit bulunmayacak para değildir diyebilsem.
Olay FPS değil işte o 4090 da ki VRAM için alıyor insanlar. Her şey oyunda alacağın FPS ile belirlenmiyor.Bence 4090 alacağınıza o parayla 4070, 5070, 6070 şeklinde almaya devam edin daha iyi. 3090 da böyleydi sonra ne oldu. 4070 Ti Super 3090'dan daha fazla FPS veriyor şu an.
vade farksız zaten, ben taksitli fiyatına baktım. Taksitsiz alışveriz zor maalesef.
vram degil chıpset ıcın alıyor ona bakılırsa 3090 ti da 24 gbOlay FPS değil işte o 4090 da ki VRAM için alıyor insanlar. Her şey oyunda alacağın FPS ile belirlenmiyor.
O anlamda mi dedim sence 4080 değilde 4090 tercih edilme sebebi hakkında yorum yaptım.vram degil chıpset ıcın alıyor ona bakılırsa 3090 ti da 24 gb
pardon yanlıs anlamısım benO anlamda mi dedim sence 4080 değilde 4090 tercih edilme sebebi hakkında yorum yaptım.